Lányok, hogy viselkedjen a fiú a visszautasitás után?
Lányok, hogy viselkedjen a fiú a visszautasitás után?
Lehetőleg, hogy akár még nőjön is a szemetekben.
Ki utasít vissza kit?
Ha egy fiú a lányt, akkor ne az legyen a célja, hogy még nőjjön a lány szemébe, mert akkor már meg is van a véleményem rólad.
Ha pedig a lány utasítja vissza, akkor meg már ez az egész felesleges.
Hagyjon békén, de ne duzzogjon mint egy tizenkét éves fruska. Tartsa meg a tiszteletet, köszönjön, ha összefutunk valahol, ne vergődjön és mártírkodjon, de ne fűzögessen tovább. Ha úgy alakul, képes legyen pár szót váltani velem anélkül, hogy minősíthetetlen stílust venne fel. Kezelje felnőtt emberként, ne hisztis kis pcsaként.
22L
na, ezért félnek a pasik a lányoktól...
azt mondjátok, hagyjon békén. Attól kezdve barát sem lehet? Nem szólhat hozzátok?
Dehogynem szólhat! Én pl kifejezetten értékelem, mikor valaki képes velem beszélgetni azok után, hogy elutasítottam. Nekem is megkönnyebbülés, hogy nem zúztam össze annyira a lelki világát, vagy sértettem meg, hogy hozzám se képes szólni.
Ha neki nem kényelmetlen, és amúgy szimpatikus, én szívesen barátkozom, de miután elutasítottam valakit, nem akaszkodok rá, hogy legyek a barátja, mert az elég genyó dolog, és lehet, hogy a másiknak kényelmetlen. De ha az illető oké a dologgal, akkor szívesen barátkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!