Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 15 allati lányokal szeretnék...

Maci2000 kérdése:

15 allati lányokal szeretnék ismerkedni valaki viszont akar?

Figyelt kérdés
léci ne gyertek azal h tú fiatal biztos van olyan lány aki nem igy gondolja
2013. aug. 17. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9-es: Akkor azt is tudhatnád hogy mostmár nem 14 hanem 12.
2013. aug. 17. 20:38
 12/18 A kérdező kommentje:
figyeljetek ti vad barmok ne gyerte mér avval h pedofil meg h az IQ-D nem veri akorodat 12 éves vagyok és ezt a kérdést poénból tetem ki h meglásom h milyen bunkók vannak a világba de gondolkozatok már csak azok gunyolód más kérdésén akinek nincs élete ti aztán nagyon gázok vAGYTOK ÉS mostkezdjetek el veszekedni egy 12 évesel látjátok milyen hülyék vagytok
2013. aug. 17. 20:42
 13/18 anonim ***** válasza:
11: Még mindig 14 (gondolod elő keresem a törvényt, paragrafus és a bekezdést)
2013. aug. 17. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
12 ha ezt leírod helyesen is, akkor elhiszem, hogy poénból "teted" ki és nem azért mert full gyökér vagy XD
2013. aug. 17. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már békén! Ha telcsiről ír, akkor valamennyire érthető, de kérdező, azért kicsit bunkó vagy a kommenteddel.

Nekem egyébként azt mondtad, hogy 13 vagy, de mindegy... :(

2013. aug. 17. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:

14: Utána néztem és tévedtem igazad volt!

197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki

a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,

b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.

(2) Szexuális erőszakot követ el az is, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendő, aki tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez vagy végeztet.

(3) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt

a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére követik el,

b) az elkövető a hozzátartozója, vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése, illetve egyéb módon a hatalma vagy befolyása alatt álló személy sérelmére követi el, vagy

c) azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többen követik el.

(4) Öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő,

a) aki az (1) bekezdés a) pontjában vagy a (3) bekezdés b) vagy c) pontjában meghatározott bűncselekményt tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére követi el, vagy

b) ha a (3) bekezdés a) pontjában meghatározott bűncselekmény a (3) bekezdés b) vagy c) pontja szerint is minősül.

(5) Aki szexuális erőszak elkövetéséhez szükséges vagy azt könnyítő feltételeket biztosítja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2013. aug. 17. 21:06
 17/18 A kérdező kommentje:
jolvan inkáb hagyjuk ezt az egészet hány olyan bolond van aki ugy itál meg egy embert ahogyan ír ez normális szerintetek
2013. aug. 17. 22:30
 18/18 anonim ***** válasza:
kibújt a barlangból pedó macilaci :D
2013. aug. 18. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!