Számít az arcszőrzet?
Figyelt kérdés
ha igen milyen módon?2013. aug. 17. 19:35
1/10 anonim válasza:
Engem pl irritálna a páromon..
F/18
3/10 anonim válasza:
Mármint kicsodán? Hogy jó-e, ha egy szakállas nővel van egy hapsi, vagy micsoda?
4/10 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint buknak rá. Volt amikor csak úgy összekaptam magam, mert siettem bevásárolni valamit és meg se borotválkoztam. Magyarul igénytelenül, borotválatlan mentem el. Akkor egy olyan bombázó csaj mosolyogott rám és adta le a jeleket, hogy csupasz arccal egy se nézett rám. Valamint a voltbarátnőim is díjazták, ha borostás. Szóval nem hiszem el, hogy ne jönne be a csajoknak. Mondjuk kis 12-14 éveseknek biztos nem, de felette már vonzónak tartják. Én ezeket tapasztaltam és nem a levegőbe beszélek, hogy írjak valamit.
5/10 anonim válasza:
Az ilyesmi pl. tetszik -> [link]
Viszont a nagyobb szakállak már annyira nem jönnek be. Van akinek a hosszabb is jól áll de az már zavaró lenne szerintem.
6/10 anonim válasza:
Gyaaa na ettől lesz full nedves a bugyingóm! Imádom a borostás férfiakat.
7/10 anonim válasza:
Ágnes, akkor a Mitulát báti se teccik neked?
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a borosta :)
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!