Tényleg olyan szörnyű dolog, ha egy 30-as férfi egyetemre jár?
Figyelt kérdés
Tanulás plusz munka. Magamnak főzök, magamnak mosok, szóval nem anyuci kisfia vagyok. Ennek ellenére ismerkedésnél ha szóba kerül, hogy tanulok (is), akkor ott helyben rögtön vége, és elveszítem a másik fél érdeklődését. Egészen biztos, hogy erről van szó, már egy ideje figyelem a dolgot. Ennél a pontnál vérzik el.
Lányok, nők, a ti szemszögetekből nézve ez miért olyan rossz dolog? Érdemes ezt a lehető legtovább titokban tartani, és csak akkor mondani el, amikor már kialakult valami kötődés?
2013. aug. 17. 18:29
11/15 anonim válasza:
A kommentjeidet olvasva nem azzal lesz a gond, hogy te egyetemre jársz. Inkább a stílusoddal.
12/15 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy, ha név nélkül felismerted a kommentjeimet. Elárulod a titkod?
2013. aug. 19. 01:18
13/15 anonim válasza:
Lehet nekem se tetszene...nem kell mindjárt ler*b*nc*zni ahogy itt az elozo komenntelo..egyszeruen csak vannak ilyen nok,akiknek fontosabb lenne a család meg az egyuttlét,mint az,hogy a párjuk sokat tanult esetleg sokat kereso legyen...
14/15 anonim válasza:
Keress a szaktársaid közt. Vagy az egyetemről. Nekik nem lesz probléma hogy még tanulsz. Nem csak 18-19 éves elsőévesek vannak ott hanem 24-26 éves csajok. 4-5 év difi meg még bőven belefér, sőt jó is! :)
15/15 anonim válasza:
Nem szégyen. A csoporttársaim közt is vannak 30+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!