Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebben a helyzetben mit tehetné...

Ebben a helyzetben mit tehetnék, hogy ne csak egy kis kur*át lásson bennem?

Figyelt kérdés

Tegnap az egyik volt évfolyamtársam eljött és megmasszírozott, mert masszőrnek tanul. Én úgy terveztem, hogy lefekszem vele, mert elég jól néz ki nekem pedig már hiányzik a szex. Közben egész végig a szexről beszéltünk (ő dobta fel a témát) és többször is elmondta, hogy milyen jól nézek ki. Próbáltam vele flörtölni, a végén megkérdeztem még azt is, hogy mellmasszázst nem kaphatnék-e, de ő elutasított azzal, hogy ahhoz más viszonyban kéne lennünk. Masszázs közben rájöttem, hogy akár többet is akarnék tőle (kapcsolatot). Egyébként nem szoktam mindenkivel ilyen könnyen ágyba bújni, eddig egy fiúval voltam, akivel 4 évig voltunk együtt.

Miután hazaért rám írt facebookon, hogy meglepődött, hogy mellmasszázst is kértem volna. Mivel érdekelt, hogy mért nem akarta a szexet próbáltam finoman puhatolózni, aztán egy idő után már oda fajult a helyzet, hogy teljesen egyértelművé vált, hogy le akartam vele feküdni. Ekkor felajánlotta, hogy még úgyis jön majd errefelé, akkor megadja nekem a mellmasszázst. Úgy érzem nagyon leégettem magam és félreismert, mert én nem vagyok ilyen könnyen kapható és nem akarok vele csak így szexelni. Többet akarnék, de nem tudom ezek után, hogy így leírtam magam a szemében egyáltalán van-e még esélyem. Valahogy szóba jött az is, hogy az esete vagyok-e, azt mondta, hogy nem tudja, mert nem ismer annyira...

Szerintetek mit tehetnék, hogy ne csak egy kis ri*ancnak lásson? Komolyabban fel akarom kelteni az érdeklődését, hogy ne csak szexre kelljek neki, de nem tudom ezek után mit tehetnék. Kérlek segítsetek!

2013. aug. 17. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
akkor feküdj le vele és kész. tipikus nő, sose tudjátok h mi a f......t akartok
2013. aug. 17. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyszerűen leirtad magad.Ez előtt a srác előtt, te sosem leszel Nő, csak egy kis olcsó felkinálkozó lotyó, semmi több. Hagyd ki ezt a tagot, mert még ha meg is ránt, de több nem igen lesz közöttetek. Még egy egyéjszakás nőnek is nagyobb presztizse van, mert az nem ajánlkozik fel..csak kielégül, mint igy ahogy az irásod lpján tettél.
2013. aug. 17. 12:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele csak lefeküdni, tudom, hogy többet akarok. De az a taktika, nem túl jó, hogy mikor már mindketten majd meghalunk a másikért, akkor közöljem, hogy stop mégse akarom...
2013. aug. 17. 12:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, 13-as! Sajnos én is így érzem... :(
2013. aug. 17. 12:36
 15/17 anonim ***** válasza:
hát ez a randira hívás is....egy ilyen eset után ez a kijelentés is egy kiadós szexre való felkérést sugall ezt már tényleg sikerült jól összehoznod.....így nehéz lenne komolyan venni....
2013. aug. 17. 12:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget. Akkor inkább nem taktikázok és nem is magyarázkodom, inkább hagyom. Úgy látom ezt már annyira elszúrtam, hogy semmi se segíthet.. :(
2013. aug. 17. 12:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát ezt már cseszheted :D:D

Ha gondolod dugasd meg magad még vele, aztán keress egy másik áldozatot, akinél nem b*szod el rögtön az elején :D

2013. aug. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!