Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedés lányként. Hogyan?

Ismerkedés lányként. Hogyan?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy ideje már egyedül vagyok és szívesen ismerkednék, de a munkahelyen nem a legjobb, az internet pedig nekem nem jött be. Az összes barátnőm a párjával tölti a hosszú hétvégét, így teljesen egyedül maradtam, viszont aug. 20. alkalmából sok program van most a belvárosban, így sok ember is. Ezért arra gondoltam elmegyek, viszont nem tudom mennyi esélye van annak, hogy ha egyedül beülök valahova egy üdítőre, akkor történik is valami.

Ti mit javasoltok? Talán bemegyek egyedül a városba és kezdeményezzek én pasiknál? Kicsit furának érezném...

23/N

2013. aug. 17. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Rendezd meg, hogy valaki kirabol az utcán és aki segít rajtad azzal már legalább van közös témátok. Meg az rossz ember nem lehet. Meg van alapozva az ismerkedés!
2013. aug. 17. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha van egy csomó program akkor inkább azok közül válassz valamit ami tetszik és nyilván lesznek ott pasik is akikkel azért könyebb lesz szóba elegyedni. De a hétköznapokra is igaz. Keress valami hobbit és úgy sokkal több esélyed lesz rá ;) 22f
2013. aug. 17. 10:48
 3/7 anonim válasza:

Az internet neked miért nem jött be? Nekem fiúként sem jött be, az a fura, hogy a lányok még csak el sem olvassák amit írok és az adatlapom sem nézik meg. Én is elég régóta vagyok már egyedül. Ha kezdeményezel a városban, nem hiszem hogy elkergetnének. Ha meg mégsem mersz kezdeményezni, akkor egész végig depizni fogsz.

29/F

2013. aug. 17. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, ha már van egy átlagos külsőd vagy jól nézel ki akkor szerintem bárhol lehet ismerkedni :D Nincs külön gps koordináta hol, bárhol :)

Hosszú hétvége hmm, akkor csak én dolgozom végig :D

2013. aug. 17. 11:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Én az interneten sajnos sok olyan pasiba futottam bele, akinek igazából barátnője van és csak unatkozik... én viszont kapcsolatot keresek, nem szórakozást.

Nincs nagy tapasztalatom kezdeményezésben, ettől valóban kicsit tartok is. Egyébként szívesebben mennétek oda egy lányhoz aki egyedül van vagy inkább ha a barátnőivel?

2013. aug. 17. 11:08
 6/7 anonim válasza:
Ha a barátnőivel van, akkor valószínűleg nem akar különválni tűlük. Egyedül meg nem nagyon van lány, de ha mégis akkor inkább ahhoz. (Ilyenkor leginkább, csak a pasija elugrott valamiért és vissza is ér hamar:) )
2013. aug. 17. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, h írtam privit, remélem nem veszed tolakodásnak!
2013. aug. 17. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!