Bevállalnátok ezt?
Szóval megismerkedtem egy lánnyal,aki sportol,okos,ritka módon értelmes dolgokról is lehet vele beszélgetni és legalább 8-9 pontos a teste.Viszont az arca jó indulattal egy 5ös.Ápolt meg szép a haja a fogai,de az arcvonásai nem szépek nah.És ebből adódik a dilemmám.
Volt már veletek ilyen?És mit választanátok alapból ha már külön osztályozzuk jelen esetben az arcot és a testet?Egymáshoz közelítő értékeket leginkább,vagy számotokra lazán vállalható lenne a nem olyan szép arcú,de jó testű partner?
hát az attól függ... a bevállalnátok alatt szexet értesz vagy kapcsolatot? :D
Ha kapcsolatra gondoltál és gondolkozni kell rajta, akkor már régen rossz :/ ha nincs meg a szikra, akkor nincs meg a szikra :S voltam hasonló helyzetben, nagy nehezen rávettem magam, de nem tartott sokáig, nem ajánlom :S
Gátlások?:)
Mi van veled utolsó?
Mindenképpen azon leszek,hogy megkapjam őt,én meg egyértelműen bejövök neki ha a stílusom egy kicsit vissza fogom,de a kérdés,most a kapcsolatra vonatkozik elsősorban nem a dugásra.Lehet ezt a részét nem hangsúlyoztam ki kellően.
A többiknek köszi a válaszokat,és igen.Az lesz akkor,hogy megismerem jobban,több időt eltöltök vele és meglátjuk mi lesz.Azért is érdekel engem ennyire,mert rendszeresen és kitartóan sportol,sőt versenyez.A nők többsége meg alapból,plöttyedt testű lusta dög 99%ban,ő meg nem és ez lehet,hogy felül fogja írni azt,hogy nem a legszebb az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!