Fiúk! Mit gondoltok, ha egy lányismerősötök folyton rátok mosolyog?
Megismertem egy fiút nemrég,és azóta beszélgetünk facebookon. Úgy érzem,tetszem neki,hívott is találkozni,de nem értem rá. Most véletlenszerűen össze fogunk futni egy rendezvényen,és én a távolból mosolyokat küldök majd neki.:D Ha rám néz,elvigyorgom majd magam. Az első találkozásunkkor is ez volt,akkor ő is vigyorgott rám.:) Ez jó,vagy inkább legyek komoly?:D Valami tipp esetleg,h biztosan odajöjjön hozzám?
18/L
Válaszolhatok erre olyan válasszal, amit már olvastam errefelé?
Lesz***om.
Azt gondolom hogy bír engem vagy tetszem neki,és szerintem nyugodtan hívd oda úgy hogy pl. integetsz és hívod.
Nekem pont az a bajom,hogy mindig komoly vagyok így egy csaj sem veszi "le" hogy tetszik nekem,pedig nem nézek ki rosszul, és átlagnál magasabb is vagyok.
Sok sikert!
Nem tudnám elsőre hogy miért nevet ki. Mit csinálok megint rosszul - kérdezném magamtól aztán hazamennék mint mindig... És sosem tudnám meg, és arra sem jönnék rá, hogy az csak mosoly volt nem kiröhögés.
Bár rám ha mosolyogna 1 is az szánalomból lenne.
Atya úr Isten.....hát ha rámosolyogsz visszamosolyog ,vagy nem?
Inkább incselkedj:tekerészd a hajad,lobogtassad,kacsintsál meg ilyesmi....vagy mutogass a budi fele,aztán a nyelveddel basztasd orcád,annak tudjuk mi lenne a vége..
Sok sikert!;):ppp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!