Szerintetek van értelme bejelölni közösségi oldalon?
Figyelt kérdés
Ha tetszik egy srác, akivel alkalmam sem volt igazán elbeszélgetni (csak bízom benne, hogy kölcsönösen voltunk szimpatikusak egymásnak. Ő is elég félénk típusnak látszik.), érdemes bejelölni fb-n? Igazából attól tartok, hogy személyesen már sosem futok vele össze..
Ti mit szólnátok, ha bejelölne valaki, akit csak jóformán látásból ismertek?
2013. aug. 16. 20:07
1/7 Didiiayer válasza:
Ha megakarod ismerni akkor igen, nyugodtan bejelölheted szerintem.
3/7 A kérdező kommentje:
Szeretném! Csak nem ciki-e, hogy személyesen nem is beszéltem vele (nem volt bátorságom), amúgy meg már jó pár hete nem is láttuk egymást. Nem tudom a másiknak ez hogy jön le, pláne, ha esetleg tök közömbös voltam neki.
2013. aug. 16. 20:11
4/7 Valaszolok válasza:
Figyelj, ha nem próbálod meg akkor később tuti megbánod,ha megteszed max nem jelöl vissza.Na bumm :) Szóval jelöld be
5/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz!:)
Csak annyira tartok tőle, hogy mi lesz. Esetleg rám ír, hogy honnan a fenéből ismerjük egymást. Vagy visszaigazol, de nem történik semmi. Persze ráírhatok én is, de azért annyira nyomulni se akarok.. az is lehet, hogy van barátnője. Csak bíznék benne, hogy már a jelölés után kiderül, ha egy kicsit is érdeklem. Most ebben a lelkiállapotban fogalmam sincs, hogy van e erre bármi esély.
2013. aug. 16. 20:47
6/7 anonim válasza:
Szerintem jelöld be, nincs vesztenivalód és lehet hogy még örülni fog neki hogy bejelölted. Amúgy hány éves vagy?
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok van! 22.
2013. aug. 17. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!