Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ezt most igaz...

Szerintetek ezt most igaz lehet, tényleg talátam végre két szép lányt is, akinek én is az esete vagyok külsőre?

Figyelt kérdés
Nem értem, mi történt, de eddig olyan lányok nyomultak inkább árm, akik egyáltalán nem jöttek be külsőre, pedig én a fiúkon belül ég nem is vagyok olyan válogatós és ezt nem beképzeltségből mondom, ez tényleg így van, ha a fiú ismerőseim magas igényeihez mérem magam például csak a külsőt nézve! Erre most pár héten belül két lány is jött, akinek bejövö külsőre, egyik kle is írta, hogy helyes, cuki vagyok, a másik meg lájkolta néhány képem meg folyton keres, hiányol. A másik lány meg már olyanokat írt, hogy mit csinálna velem, ha ott lennék vele kettesben. Félek, hogy csak álom, mert eddig nagyon sokan mondták már, hogy ronda vagyok így sosem volt igazából önbizalmam. Bár tetszettem sok lánynak már, de nekem ők szinte sosem jöttek be viszont már külsőre sem. Most meg van két lány is hirtelen, akiket én is kívánok külsőre is. Nagyon szép, szexi csaj mindkettő.

2013. aug. 16. 19:50
 1/4 Pain for Pleasure ***** válasza:
Ez a valóság, örülj neki. De vigyázz, nehogy két szék közé ess!
2013. aug. 16. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:

megírod privátban hol laksz? hátha te vagy kire gondolok... mert énis most nyomultam egy pasira, de ha valaki más is nyomul rajtam kívűl akkor inkább hagyom.

velem ne szórakozzanak

2013. aug. 16. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Huhh, nagyon remélem, hogy telefonról írtad ezt a kérdést, az magyarázná a sok helyesírási hibát, elírást... Már bocsi, ezt most nem bántásból akartam írni. :D

Amúgy meg... Nem szeretnék ünneprontó lenni, de abból még nincs semmi, hogy lájkolgatják a képeidet meg egy-két dolgot mond. Én a helyedben résen lennék, mert nagyot koppanhatsz, ha mindent elhiszel! Persze meglehet, hogy nincsenek hátsó szándékaik és nem csak unatkoznak, de azért jobb óvatosnak lenni. A facebook-os ismerkedések nem feltétlenül megbízhatóak.

Amúgy meg egy kicsit több önbizalmat! ;) Jó, tudom, könnyű ezt mondani, de ha páran már úgyis megdicsértek, akkor... Meg amúgy is! A negatív dolgokkal ne foglalkozz! Nem jöhetsz be mindenkinek, nem kell (és nem is tud senki) megfelelni mindenkinek. Csak élvezd az életet! Add önmagad, érezd jól magad és a többi majd jön magától! :)

Biztos vagyok benne, hogy nagyon aranyos fiú vagy, mindenki szép a maga módján. És őszintén drukkolok, hogy összejöjjenek a dolgok, állj hozzá pozitívan! :) Biztos nem álom, előfordul az, hogy pár fiút csak később vesznek észre a lányok... HAJRÁ! :)

2013. aug. 16. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Ha ezek a lányok 16 vagy az alattiak, akkor lehet csak magányosak és annak örülnek beszélsz velük.

2. Ha valóban ronda vagy és ezek a lányok szépek lehet csak szórakoznak veled. :)

3. Lehet nem is vagy ronda. :)

Élvezd amíg van, és ne csinálj olyat ami kellemetlen lehet számodra, ha szórakoznának veled. :)

2013. aug. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!