17-20 éves fiúk! Titeket zavarna, ha egy lánynak heges lenne a bőre?
Figyelt kérdés
Nagyon lassan regenerálódik a bőröm és kicsi koromban rengetegszer elestem. A sebek bár begyógyultak, a hegek ott maradtak. Van olyan, ami már 12 éves, szóval nem valószínű, hogy elmúlik. Engem nagyon feszélyez. Srácok, titeket ez nagyon zavarna?2013. aug. 16. 11:45
11/17 anonim válasza:
Nincs rajtuk semmi. Persze, mert barbizásban nem lehet megsérülni... Aki kicsit is aktívabb életet él(t) (szánkó, sí, görkori, lovaglás, bicikli....) azon biztosan van.
12/17 A kérdező kommentje:
A mai napig duracell-nyuszi vagyok. Görkori, lovaglás, lovastorna, tánc, snow-board, bicikli... és soha nem volt még a kezemben barbibaba... :)
2013. aug. 16. 11:59
13/17 anonim válasza:
Nem, sőt tetszene, mert azok a hegek mind mesélnek.
14/17 A kérdező kommentje:
:)
2013. aug. 16. 12:05
16/17 A kérdező kommentje:
Srácok... teljesen megnyugtattatok.
Imádom a rövid nadrágokat, meg a miniszoknyákat, de most már nem leszek annyira feszült, ha felveszek egyet :)
2013. aug. 16. 12:36
17/17 anonim válasza:
Szerintem menők a sebhelyek. Nekem a mellkasomon van srégen egy jó nagy vágás, még biciklizés közben szereztem, van a számszélén, mert arcon vágott egy kisebb ág, aztán egy Harry Potteres sebhelyem is van egy radiátornak köszönhetően, plusz szétvagdosták a jobb kulcscsontom környékét, mert eltörtem párszor. Végül is még van pár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!