Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nyaral pár helyes srác a...

Nyaral pár helyes srác a házunkban, hogy ismerkedjek meg velük? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szerintem a pasim miatt, nem igazán mernek közeledni hozzám, viszont én pusztán ismerkedés szempontjából, haverkodnék velük, de nem nagyon beszélek a nyelvükön ? Valami szituáció, praktika, amivel közelebb kerülhetnék hozzájuk, hogy elkezdjünk dumálni, de ne úgy jöjjön le nekik, hogy rájuk akarok mászni? Pl. megkérhetném, hogy segítsenek már valamibe, de mibe ? Remélem kreatívabbak vagytok nálam, előre is köszi a válaszokat :) 19/L
2013. aug. 15. 23:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Te meg egy bunkó paraszt, még ezzel az állításoddal is előnyben vagyok, hozzád képest...
2013. aug. 16. 00:05
 12/15 anonim válasza:
Ha nincsen vele problémád akkor mi a faszt kérdezgetsz itt te idióta? Ne bassz már fel! Saját magadra cáfolsz rá te seggtitán. Gondolkozz mielőtt kinyitod (elkezdesz írni) a szád.
2013. aug. 16. 00:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok bun__ p@raszt. Majd ha te megírtál már két szakdogát 5-ösre (nem büfészakon), meg dolgoztál, akkor ítélkezzél felettem.

Egyébként pedig ne bánts a paraszt életformát, mert ha ők nem lennének, nem tudnád a műkörmös kacsóiddal leemelni a mirelit kukoricát a tesco polcról, melyet utána análszex előtt kiszippant a barátod a hátsódból.

2013. aug. 16. 00:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne spilázd túl, egyszerűen menj oda hozzájuk, és kérdezd meg hogyan érzik magukat kishazánkban, és hogy tudnak-e a hétfői tüzijátékról. Nem kell bájologni, annyi a titok.
2013. aug. 16. 00:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen jól alátámasztottad a bunko paraszt jelzőt!
2013. aug. 16. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!