Az internetes társkeresőkön regisztrált gyönyörű harmincas nőknek mi bajuk van, hogy évek óta nem keltek el?
Amikor én regisztráltam magam, akkor egyből rám repültek mint a legyek. Hiába írtam ki, hogy dohányos nem, ilyen-olyan nem (pl. házas), életkort megadtam, mégis dőltek a levelek erős dohányosoktól, nős férfiaktól akik a farkuk képével nyitottak és tőlem majdnem 30 évvel idősebbtől is...
Alig tudtam kiszűrni a normálisakat, aztán elkezdtem velük levelezni, de közben jöttek az új levelek, plusz a régiektől hogy de bunkó vagyok mert az övére nem válaszoltam, aztán keverni kezdtem, hogy Tomi36-tól már megkérdeztem mivel foglalkozik, Tamás1970-nem megírtam, hogy melyik zenét szeretem, TomT számon kérte, hogy 24 órája nem válaszoltam... Nekem meg nem volt időm teljes munkaidőben társkeresőzni...
Nem társkeresőzök és még csak majdnem vagyok harmincas, de azért írok.
9el értek egyet. A 30-0es korosztályban rengeteg sörhasú, perverz idióta van, akik rűadásul már legalább egy feleséget tudhatnak magukénak – amit persze kifelejtenek a leltárból, ha rákérdez az ember… + nem mindenkinek jön be, ha az illető mellé még 1-4 poronty, lakáshitel és miegymás is jár.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!