Debrecenből vagy környékéről vannak itt lányok?
Egy csoda szupi lány ismeretségének örülnék, aki el van "szállva" és be nem áll a szája. :) Lehet vicces, sportos, legyen kawaii. :D /én kawaii vagyok *Ű*/ Nem Hawaii!!!
+18, de nem keksz, csak kedvesség, +kíváncsiság /szerintem egy érdeklődő sem lesz... szóval ha valaki írna ne csodálkozzon, hogy csodálkozom :D /
Szóval van itt ilyen lány, és írna is nekem? /Ugyebár ez a kérdés gyakran felmerül bennem, csak, hogy kérdés legyen a dologból. :D/
Majd én elb*szom a kedved hogy ne érezd magad a fellegekbe
Mert ez a sok nyál elolvaszt engem, nem kellett volna annyi kender, mert egyszer majd rá jössz te is hogy ez közel sem mesés inkább kiesés a ringből, ingből válogass ne nőből, mert nála nem lesz böjt ha nem kap pénzt öl és kivégez téged, akkor neked véged, nem lesz esélyed hogy életed boldogan leéljed.
Rámozdultatok egyből. :)
Látjátok pont erről van szó, én nem a földön járok, nehéz velem lépést tartani... De nekem semmi nem kell hozzá, a kóla a legdurvább amit megiszok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!