Az özvegyasszony férje megnősülhet-e?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 13:06
11/27 anonim válasza:
perszehogy troollollooo.... Ilyen ártatlan pofával beírni ezt az abszurdot.
12/27 anonim válasza:
Attól hogy te ezt bevetted kár volt egyből ide rohannod. Nem mindenki agyhalott...
13/27 anonim válasza:
Akkor a férfi az özvegy, a feleség meg halott.
Az özvegyasszonynak nincs férje, mert már meghalt.
Az özvegyembernek meg felesége nincs, mert meghalt. Mi ezen a bonyolult? Amúgy eg igen, megnősülhet.
14/27 A kérdező kommentje:
köszönöm ennyit akartam tudni!
2013. aug. 15. 13:16
15/27 anonim válasza:
Ha logikailag végig veszem akkor van egy özvegyasszony akinek volt egy ura de ő meghótt, ezért lett özvegy de újra férjhez ment. Ebből az következik hogy a magyar jog szerint akkor nősülhet meg ha előbb ez az élő férj elválik a zözvegyasszonytól
16/27 anonim válasza:
A házaspár férfi tagja a férj, női tagja a feleség. (Eddig megy?) Ha a férj meghal, akkor az asszony özvegyasszony lesz. Ha a feleség hal meg, akkor a férj özvegyember lesz.
Az özvegyember pedig megnősülhet újra, nem köti semmi. (Ma már úgyse nagyon van olyan, hogy gyászév, de a férjeknek-özvegyembereknek régen se volt.)
17/27 anonim válasza:
Képet még mindig nem kaptam attól, aki ezt és ehhez hasonló kérdéseket tett fel!
18/27 A kérdező kommentje:
miért van szükséged képre? :-D L/F ??
2013. aug. 15. 13:55
19/27 anonim válasza:
Nem tőled, hanem pár napja volt egy lány, aki ilyen kérdéseket tett fel és csak az kapott képet, aki helyesen válaszolt rájuk. Ebből következik, hogy fiú vagyok, úgyhogy nem kell tőled kép; csak ha esetleg lány vagy... :3
20/27 anonim válasza:
#17 láttál már troollolloot, nem? Egyformák. Ártatlan képpel kérdeznek baromságot és koboldként vihognak a válaszolók vergődésein.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!