Lányok! Milyen szöveget bírnátok, mit mondjon nektek egy pasi?
Figyelt kérdés
15-17 éves lányok hogyha nem egy szórakozó helyen hanem pl. strandon menne oda hozzátok egy fiú, milyen szöveggel tudna rávenni titeket egy randira?A -szia, x vagyok szimpatikus vayg, meghívhatlak vmire?- az elég jó? sztem kicsit gyenge.Mi lenne az a szöveg ilyenkor amitől "leesik" rólatok a bugyi?2013. aug. 14. 22:15
1/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de nem hiszem, hogy a szövegen múlik...
2/7 anonim válasza:
"Te figyi, bemászott egy pók a bikinialsód alá."
Rögtön lekapja magáról, nekem elhiheted.
4/7 anonim válasza:
-Szia édes nem vagy éhes? Van nálam turós retes
-Szeretlek imádlak megeszlek kihanylak
-Szeretlek imádlak agyamban kivanlak ha nem jössz ciballak
5/7 A kérdező kommentje:
ezek jópofák,de nem hiszem hogy lelkesen mondana a lány igent, ha ilyen szöveggel hívnám randizni :D vagy ha sztetek igen, írjátok oda h lányok vaygtok-e és hogy teszettek-e ezek a szövegek?
2013. aug. 14. 22:32
6/7 anonim válasza:
Bár én már pár évvel idősebb vagyok 17-nél, szerintem az elsőre leírt "csajozós szöveged" teljesen jó. A legtöbb csajozós szöveg elég nevetséges, bár maximum kiröhög, és elfogadja a meghívásodat :D
7/7 anonim válasza:
Hát... Ha a sejtmembránok felépítéséről kezdene beszélni akkor biztos felhívná a figyelmem, mivel érdekel, de te átlagos csajokra gondolsz szóval a válaszom, hogy legyél magabiztos, öntudatos (laza, nyugodt) és legyél kedves. Tehát ha odamész dicsérj meg rajta valamit, akár a szemét, akár a fürdőruháját és esetleg beszédbe is elegyedhetsz vele erről, ezután pedig elhívod egy italra, megkérdezed nincs e kedve. De még jobb taktika ha úgy mész oda hozzá mintha csak meg akarnál tőle kérdezni valamit, mondjuk hol vette a plédet amit használ =D stb, és ezután csak úgy "mellékesen" (de magabiztosan és lehengerlően) elhívod valahova, fagyizni vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!