Anello kérdése:
Lányok mi a véleményetek rólam? Többi bent.
Figyelt kérdés
Tényleg egy komoly kérdés, Eddig volt egy komoly kapcsolatom de sajna vége 1 éve.. probléma ezzel még nincs, de próbálkoztam egy csomó lánynál de nem kellek nekik a. túlsúlyos nőknek pedig igen... de ők meg nekem nem... nem tehetek róla..
szóval nyugtason már meg valaki hogy nem csak nekik kellek, vagy tényleg ilyen gáz vagyok? ( bármilyen válasz jöhet ésszerű kulturált kereteken belül) kőszi és szép napot mindenkinek :)
2013. aug. 14. 22:12
2/11 anonim válasza:
hány éves vagy?
ha normális vagy nem egy tahó baromállat, akkor nincs veled túl nagy gond.
3/11 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy kinőttél már a mászókázásból, vagy nem tudom mi a túró az a háttérben...
4/11 A kérdező kommentje:
2esnek 27 vagyok.,
2013. aug. 14. 22:18
5/11 A kérdező kommentje:
3as válaszolónak irnám. Nem mászoka dehogy is :) ez egy szabadidő parkban készült.. fitnesz gép..
2013. aug. 14. 22:27
7/11 A kérdező kommentje:
6osnak.. nem dehogy is. Ez a Szeged plázánál van. De egyébként sok fele építettek csak az a baj hogy nagyon kevés ember használja... pedig ingyen van. :)
2013. aug. 14. 22:41
8/11 anonim válasza:
ja csak olyan volt mint az országbíró park! :) amúgy van rendes húzódzkodó meg tolódzkodó meg minden ami kell egy jó kis street workouthoz?
9/11 A kérdező kommentje:
persze minden van sorba én ott tolom.. huzockodó az.sajna nincs de az máshol van a városba és elég jó helyek. :)
2013. aug. 14. 23:15
10/11 anonim válasza:
túlsúlyos alatt egészséges zsírréteget vagy nagy hurkákat értesz? :D ha az utóbbi akkor megértem de nem minden a külső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!