Pasik! Őszintén: egy külsőleg nagyon extrás, de üresfejű nő vagy egy átlagos külsejű de okos nő a jobb?
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 13:37
21/26 anonim válasza:
Egyik sem. Inkabb keresek olyat aki a ketto kevereke.
22/26 anonim válasza:
A 1. csak dugásra jó... Én most ennyivel nem érem be, úgyhogy mindenképpen a 2. :)
23/26 anonim válasza:
10-ből 9 az elsőt választaná, előbb elnézik egy jó nőnek ha ostoba mint a segg, mint egy okosnak ha nem tökéletes. gyakrabban olvasni itt is a "fogyj le" és társai típusú válaszokat, mint azt hogy "tanulj tovább" vagy "olvass többet". egy feltűnően szép, de segghülye nőbe előbb látnak bele nemlétező értelmi képességeket, mint egy kicsit egyszerűbb nőbe szépséget. ez a nagy büdös igazság.
24/26 anonim válasza:
Utolsó, ne magadból indulj ki! :)
25/26 anonim válasza:
23-as.
Már megbocsáss de ez baromság.Én eddig itt srácok fényképeinél se láttam "tanulj tovább" válaszokat sokkal inkább "menj gyúrni" és társai.
Mindenkinek fontos a külső,senki sem fog olyannal összejönni aki nem vonzza legyen bármilyen okos.
Ne itt éld ki a frusztrációidat.
26/26 anonim válasza:
"Egy buta, de jóindulatú, őszinte lány 1000szer jobb partner, mint egy okos, ármánykodó szipirtyó."
Okos és jóindulatú nem lehet egyszerre, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!