Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti hogy ismerkedtetek meg a...

Ti hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés

Meddig voltatok együtt? Mivel töltöttétek a szabadidőt? Miért szakítottatok?

(Továbbá érdekelne, hogy miért mennek tönkre a mai kapcsolatok...régen minden más volt.)

2013. aug. 14. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy házibulin ismertem meg ahol az ünnepelt barátnője volt. Ennek már 15 éve amiből az utóbbi 8 már házzaságban telik
2013. aug. 14. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerinte azért,mert az emberek nem függenek egymástól anyagilag.

Ráadásul se mamáim se dédimamáim nem szerelemből mentek férjhez:(

Egyik dédimamámat verte a férje mégis tűrnie kellett ahogy mamám férje folyton részeges volt...

Csak azért nem váltak el,mert anyagilag függtek a pasiktól ennyi..

Ma már mivel a nők is dolgoznak el tudják magukat tartani és a válás se olyan elítélendő dolog ma már ezért ha valaki boldogtalan egy kapcsolatban,akkor szabadon kiléphet.

Én így női szemmel kicsit hazugságnak gondolom a régi házasságokat,mert csak a pasi volt szerelmes de a legtöbb nő nem és hazugságban élték le az életüket...

De persze voltak akkor is nagyon jó házasságok tehát mindig van kivétel meg most is vannak elsietett házasságok ahol a felek nem ismerik elég jól egymást és így persze,hogy hamar tönkremegy..Vagy valamelyik fél talál egy jobb partnert stb..

Szerintem most is ugyanúgy oszlik meg a jó és rossz házasságok aránya csak régen nem mondták ki és inkább tűrtek.

2013. aug. 14. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Megláttam egy szórakozóhelyen és beleremegett a lábam. Az első gondolatom az volt, hogy egy ilyen férfinél soha nem lenne esélyem. Áttáncoltam az éjszakát, végig őt csodáltam.

Három hónap múlva ismét lementem, táncoltam (egyedül). Aztán lám-lám, mellém lépett és megkérdezte: "Ugye téged láttalak májusban is? Van kedved együtt táncolni?"

Ez volt három éve, azóta együtt tervezzük áttáncolni hátralévő életünket ;-)

2013. aug. 14. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Kinéztem egy buliban, később megtalált a muhafukin neten. 2 hétig :D Koortunk. Mert kiderült, hogy f.a.s.z.arcú barbár állat vagyok ő meg egy lila világban élő kislány. Baleset volt.

Szerintem azért, mert nincsenek betartva a fokozatok, ahogy régen. Legalábbis ahogy halottam öregektől milyen volt a life. Mindent megelőz a dugás, és az összeköltözésnek a minél hamarabb bekövetkezése a cél. Ilyen szellemben nem marad idő a másik paraszt megismerésére és menet közben derül ki, hogy ez sz@r ötlet volt az egész.

2013. aug. 14. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:

A többi kapcsolatot nem írom le mert említésre sem méltóak.

Előző páromat chaten ismertem meg, én 19 voltam, ő 18. 10 hónapig jártunk, sok volt a veszekedés, féltékenykedett, korlátozni akart mindenben, nem lóghatok a barátnőimmel suli után, nem beszélgethetek pasikkal.....na persze megakadályozni nem tudta, csak hisztizett.

Azért szakítottam vele, mert egy házibuliban lefeküdt egy lánnyal, majd amikor szakítani akartam vele, megütött engem. Én visszaütöttem, ezután csúnyán összevesztünk, és végleg szakítottam.

Szabadidőnk abból állt, hogy szexeltünk, vagy tvt néztünk. Nem jártunk el sehová. Nem ismertem a barátait sem.

Mostani kapcsolat: én 24 voltam, ő 21. Internetes társkeresőn ismerkedtünk meg ,az első randi óta együtt vagyunk, ez több mint 3 éve volt.

1 év után összeköltöztünk, majd fél év együtt élés után összeházasodtunk.

Szabadidőnkben főzőcskézünk, a haverjaival lógunk (társasjáték, biliárd, bowling, vidámpark, kártya, játékterem, koncert), Havonta meglátogatjuk az anyját és a húgát is. Évfordulókon kettesben mozi, házassági évfordulókon étterembe megyünk ( ahol az esküvői ebédünk is volt) Szeretünk a gépen játszani egymás ellen, illetve olvasni is:)

nagyjából ennyi:)

27/N

2013. aug. 14. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!