Van itt olyan fiatal, tini, akinek bevált a neten ismerkedés?
Én nem vagyok 18 de már nincs sok hátra még is sok lányt ismertem már meg, itt egész pontosan 3-at mondjuk én csak dugni akartam(nem régiben ez megváltozott és már kapcsolat kell) de máshonnan is jöttem már össze lányokkal
Dumálgattunk, volt aki pont azt kereste ami én, és egy napi utazás nekem megér ennyit bőven, főleg hogy még várost is láthatok.
Van vonat busz, reggel megyek este jövök. Meg eleve jobb mert mivel sokan úgy állnak hozzá hogy nem lesz semmi egészből, meg mert nem szemtől szembe állnak velünk, sokkal nyíltabbak és több dolgot tudunk meg róluk mint más esetben így pl már első találkozásnál minden kérdés nélkül tudod mitől kell tartanod,tenned, és mit tehetsz meg!
Én ugyan nem vagyok tini, de 24 voltam a mikor netes társkeresőn ismerkedtem meg a férjemmel.
Sok ismerősömnek így lett párkapcsolata. Nem is egy házas, gyerekek is vannak. Egyik pár 9 éve van együtt, ott 3 gyerek van, a másik 3és fél éve , ott 1 gyerek van.
27/N mi több mint 3 éve vagyunk együtt, 20 hónapja házasok.
Csak gondoltam leírom, nem lehetetlen így ismerkedni és párt találni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!