Valaki 15-16 éves fiú szeretne ismerkedni Szeged környékéröl?
Figyelt kérdés
Edina vagyok 15 éves , szegedi és szeretnék beszélgetni vagy ismerkedni . Akit érdekel az írjon rám facebookkon . ( [link] )2013. aug. 12. 14:08
12/23 anonim válasza:
#10. válaszoló: RESPECT xddd ilyen ghecijó oltást rég olvastam:DD
13/23 anonim válasza:
A helyedben a fa mögé bújtam volna a képen xdxd
14/23 anonim válasza:
Figyi: a gyikezés helyett 2 óra konditerem láss csodát zsírégető hatású. Ez nem hormonális kövérség, értek az orvosi dolgokhoz.
16/23 anonim válasza:
#12-es azt még hozzáfűzném ,hogy most elbaszta az egész napomat ezzel a képpel :( xD
18/23 anonim válasza:
de kajakra, nekem átlagos pasinak nincs esélyem a nőknél jó ideje erre a kérdező molettként bekérdez egy ilyet
19/23 anonim válasza:
Szerintem ezt ő se gondolta komolyan xD
20/23 anonim válasza:
uristen ennyi gonosz válaszolót....van egy olyan érzésem,hogy ez a kérdés kamu és vki csak gonoszkodásból kérdezte.ha mégsem csak szivatás akkor könyörgöm ne itt próbálj meg barátot szerezni magadnak ,mert látod milyen rosszindulatúak az emberek.:| próbálj meg a való életben ismerkedni ( bár mivel énis szegedi vagyok (16/L) tudom,hogy ez itt elég nehéz dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!