Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ha nem akartok a csajtól...

Fiúk! Ha nem akartok a csajtól semmit, akkor is beszélgetnétek órákon keresztül hajnalba nyúlóan vele, ráadásul a szerelemről?

Figyelt kérdés

Őszintén! Nemrég megismertem egy srácot,azóta párszor beszélgettünk facebookon,és ma kifejezetten sokat. 3 órán keresztül cseteltünk,elég aktívan. :D És szinte végig a szerelem volt a téma,és az,hogy mi a fontos egy párkapcsolatban. Egyébként már hívott egyszer talizni,de nem lett volna hivatalos randi,mert nem kettesben lettünk volna (hanem haverok is),de nem jött össze,szóval csak facen beszélgetünk egyelőre. Nos. Nekem nagyon bejön a srác,és akarom,h legyen valami,elég komolynak tűnik egy párkapcsolathoz is,de nem tudom,neki mi a véleménye rólam. Úgy gondolom,ha nem lennék esélyes nála,akkor nem ment volna bele ilyen mélyen ebbe a szerelem-párkapcsolat témába. Vagy rosszul gondolom? Mit gondoltok?

19/L

2013. aug. 12. 01:35
 1/6 anonim ***** válasza:

attól még egyáltalán nem biztos hogy többet akar tőled, de persze lehet hogy igen

nekem is van egy fiú barátom és szoktunk ilyenekről beszélni elég sokat és csak barátok vagyunk

lehet csak ez a téma érdekelte és utána jól elbeszélgettetek róla

vagy persze az is lehet hogy bejössz neki és azért, nem lehet tudni

2013. aug. 12. 01:42
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Jól gondolod. Én sem beszélgetnék feltétlenül olyan lánnyal túl sokáig, akitől nem akarok semmit.

#1-re meg ne hallgass; szegénynek már annyira elmentek otthonról, hogy már beszélni sem tud érthetően magyarul.

2013. aug. 12. 01:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha jól el lehet vele beszélgetni akkor miért ne? Attól mert nem akarok tőle semmit, még simán.
2013. aug. 12. 01:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Én bárkivel el beszélgetek bármiről akár a nap minden percében, attól mégsem akarok semmit se tőlük barátságon kívül. 19F
2013. aug. 12. 01:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Én beszélgetnék de, ha már találkozni hívott akkor lehet akar valamit. Találkozzatok és kiderül.
2013. aug. 12. 02:17
 6/6 anonim ***** válasza:

én is dumálgatok nőkkel,de ennyire mélyen ilyen témákba,élő találkozó előtt neten nem megyek bele.

az ilyen témákat az élő találkozásokra hagyom.

igazából nem sokat jelent amúgy.

az élő találkozás után dől el,hogy mi a pálya.

hosszabban dumálni nőkkel neten inkább azért szoktam elsősorban,hogy tesztlejem a dumáimat,finomítsam a technikámat,történeteimet,amiket majd elsütők élőben egy rendes nőn.

2013. aug. 12. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!