Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lennél barátnője olyannak,...

Lennél barátnője olyannak, aki nem szeret táraságba járni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 11. 22:31
1 2
 11/18 anonim válasza:
Jelenleg is ilyen vagyok. A barátommal így csak kettesben töltjük az időt, de néha eljön velem máshova is, pedig nem szeret
2013. aug. 16. 12:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Meglepve olvasom, hogy ennyi társaságkerülő embernek van barátnője :D Hogy jöttetek össze?
2013. aug. 16. 13:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Kutyasétáltatás kapcsán. Az állatokat mindketten szeretjük.

26/N

2013. aug. 16. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:
februárban ismerkedtünk meg skype-on keresztül,tudom nem romantikus de mindig dolgozott és elkezdtünk beszélgetni majd márciusban meghívtam a szülinapomra ,és nem is pesten lakik de feljött ,aztán már komolyabban elkezdtünk egymás iránt érdeklődni rengeteget beszélgettünk skype-on (csak igy tudtunk) és miattam képes volt egy fél óra vagy egy órás tali miatt feljönni pestre ,eleve tetszettünk egymásnak és én láttam hogy miattam utazik csak másfél órát hogy láthasson ,én meg már alig vártam ,így március 25.étől vagyunk hivatalosan is együtt (szülőknek elmondtuk) persze mi már szerettük egymást de nem akartunk senki előtt titkolózni :) Azóta együtt vagyunk :)
2013. aug. 16. 15:59
 15/18 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a háttérsztorikat.

Skypodra hogy került fel? :O

2013. aug. 16. 17:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindketten egy iskolába járunk... eleinte utáltuk egymást, majd elkezdtünk csipkelődni egymással... részegen megkérdezte, hogy összejövünk-e, én pedig igent mondtam :D Fogadások tétje volt a kapcsolatunk, valaki egy hónapot adott nekünk :D :D Egy éve imádjuk egymást :) :) :)
2013. aug. 16. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
10. válaszoló voltam :)
2013. aug. 16. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:

a barátom a legjobb barátom legjobb barátja :D:D és mindig behívtak konferencia beszélgetésbe ,aztán felvettük egymást és külön elkezdtünk beszélgetni :)

14 es voltam :)

2013. aug. 18. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!