Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A debreceni lányok tényleg...

A debreceni lányok tényleg ennyire félénkek?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy alapból elég sokan vannak itt debreceni lányok, de ha úgy teszem fel a kérdést, hogy szeretnék ismerkedni debreceni lányokkal, akkor nem írnak. :( Pedig szeretnék ismerkedni, debreceni vagyok 22 éves, jóképű, sportos fiú (nem fényezni akarom magam) Debreceni lányok írjatok, nincsenek nagy elvárásaim, nyugodtan írhattok :)

2013. aug. 11. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a debreceni lányok csak simán nem akarnak veled ismerkedni.
2013. aug. 11. 15:22
 2/3 Aladárkiss ***** válasza:
Szerintem nem a Debreceni lányok félénkek, hanem te vagy az. Ha olyan,sármos gyerek vagy amilyenek leírod magad akkor, mennie kellene annak az ismerkedésnek bárhol( utca, bolt, szórakozóhely stb.). Így gép mögül irkálva szerintem nem sokan hiszik el, hogy patent gyerek vagy(jó képű).
2013. aug. 11. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább mind foglalt és azért nem jelentkeznek. Én nem vagyok debreceni, de sokat járok oda be és ritka a magányos lány.
2013. aug. 11. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!