Megfigyeltem, hogy akik raknak ki képet magukról lányok, mindegyiküknek azt tanácsoljátok, hogy csináltassanak más hajat. Szerintetek, akkor milyen egy tökéletes haj?
Figyelt kérdés
Nyyilván lehet linkelni olyan képeket netről, amik profin meg vannak szárítva, de azért a való életben, nem minden hajmosás után fodrász szárítja meg a hajunkat. Vagy itt mindnekinek mindig tökéletes a frizkója, csak annak nem, aki képeket tesz fel ide? Ja egyébként én nem tettem még fel, csak ez tényleg szembetűnő minden ilyen kérdésnél.2013. aug. 11. 13:11
2/5 anonim válasza:
Amikor én tettem fel képet nekem csak azt mondták, hogy néha dobjam hátra a hajam, vagy kössem fel :P
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez azt jelenti, hogy neked is belekötöttek akkor.:)
Pedig utcán sem különb senki haja, amikor jön szembe az emberrel, azért csodálkozom, hogy tök normális hajakra is ezt írják.
2013. aug. 11. 13:15
4/5 anonim válasza:
ezek mindent kifogásolnak.. szóval..:D a lényeg h ők a tökéletesek:D
5/5 anonim válasza:
Tipikus azon eset, mikor könnyű másnak belepofázni a dolgaiba ,úgy hogy ő nem látszik.
Itt még a tényleg bomba nőknek is mindenki azt tanácsolja, hogy fogyozzón és izmosodjon, mert nekik még nem az igazi.
Amúgy megnézném azokat akik ezeket írják, mennyire kigyúrtak.
23f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!