Jah, a jól informáltság oka például a sok "lehetek e terhes"? kérdés.
2013. aug. 11. 12:44
2/10 anonim válasza:
nem informálódok, hanem igyekszem minél jobban meg- illetve kiismerni
2013. aug. 11. 12:44
3/10 anonim válasza:
Ha közös ismerősök vannak, akkor utána kérdezgetek. Volt már, hogy nem hallgattam az ismerőseimre, aztán pórul jártam.
2013. aug. 11. 12:45
4/10 anonim válasza:
Még jó, hogy abszolút.
Facebook, google, minden. Ami van. Pletyka kevésbé érdekel, de azért megjegyzem, ha hallok valamit.
Azért zártam ki, mert szerencsére emiatt idejekorán rájöttem, hogy amúgy nős/foglalt (sajnos több ilyen is volt, aki barátnője mellett próbált elhívni, franc se tudja miért...?).
Szóval én mindig utána járok az illetőnek. Ártani nem árthat.
22L
2013. aug. 11. 12:46
5/10 anonim válasza:
Nagyon. Facebook, google, barátok, exbarátnők, mindent tudni akarok. Volt már olyan, akit csak azért utasítottam vissza, mert túl sok barátnője volt, főleg az "egypatronos" típus.
2013. aug. 11. 19:59
6/10 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a nők nagyon is utána járnak,és éppen akkor van esélye a pasinak,ha úgymond "rossz híre van".
Érdekes,nem?!
2013. aug. 14. 09:42
7/10 anonim válasza:
Ha nem érdekel a pasi akkor semennyire, úgysincs esélye. De ha érdekel (még udvarolnia se muszáj) akkor aztán átmegyek elvetemült nyomozóba és minden lehetséges infót kiderítek róla. Kizárni még nem zártam ki senkit ezért, de így mindig tudtam kivel kell fokozottan óvatosnak lenni, mert mondjuk túl "népszerű" a nőknél.
2013. aug. 14. 10:12
8/10 anonim válasza:
Jaj ugyan már utolsó:
Éppen az a vonzó nektek egy pasiban,ha túl vonzó a nőknél.Más nem is kelti fel az érdeklődéseteket.
Ez a nők közt amolyan harc,hogy kié lesz és,hogy ki változtatja meg!Beteges!
2013. aug. 14. 10:14
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az számít, hogy hány nővel volt kapcsolatod, hanem hogy milyen. Más kérdés, hogy egy szakítás után vagy csak pusztán irigységből a nők félelmetes pletykákat tudnak kelteni. . . .
2013. aug. 14. 11:59
10/10 anonim válasza:
Na én mondjuk alapból kivágom az olyan csajt aki hiéna módjára facebookon utánam nyomoz. Rühellem az ilyen nőket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!