Van itt raszta fiú? Nekem nagyon bejön ha valakinek raszta haja van ^_^.
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 00:40
2/12 anonim válasza:
ne itt keres hanem Afrikába hülye gyerek
4/12 A kérdező kommentje:
#4/4 az mind1 . ^_^
2013. aug. 11. 00:45
5/12 anonim válasza:
Azokat is megette a zöld-pisztráng-hínár-pedokecske... Amúgy
szerintem de ez csak az én véleményem a raszta undorító
6/12 A kérdező kommentje:
mindenkinek más a véleménye. :) sokan azt gondoljátok hogy akinek raszta haja vancaz drogozik, meg sosem mossameg a haját és összefogja a kosz. de ez nem igyvan. ^_^
2013. aug. 11. 00:50
7/12 anonim válasza:
Kérdező, ha te abban a hitben élsz, hogy nagy számban vannak olyan raszták, akik nem füveznek, ki kell, hogy ábrándítsalak. Én még eggyel sem találkoztam, aki ne élt volna vele, pedig van pár raszta ismerősöm.
8/12 A kérdező kommentje:
jópersze nem azt irtam hogy minden raszta olyan, vannak kivételek. és tisztába vagyok vele hogy sok raszta füvezik .
2013. aug. 11. 00:57
9/12 anonim válasza:
Mondjuk úgy a 99%-uk. Nem véletlenül lettek raszták... Na mindegy, nem kötekszem.:D Jó keresgélést.
10/12 A kérdező kommentje:
;) köszii ^_^
2013. aug. 11. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!