Lennél a barátja valakinek úgy, hogy fizetne érte? (Sima barát! )
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 21:33
21/31 anonim válasza:
én még mindig ott tartok, hogy hol van itt szó disznó torról..
22/31 anonim válasza:
Szerintem a kerdezonek keves az onbizalma....es egyedul erzi magát......
23/31 anonim válasza:
Attól függ mennyit fizetnek érte..:P
24/31 anonim válasza:
Én igen. De attól is függ, hol laksz
25/31 A kérdező kommentje:
Pesten lakom.
Az egyik nehézség, hogy nálam fiatalabbakkal akarok ismerkedni. Velem egyidősekkel beszélgetni sem tudok normálisan... :/
2013. aug. 13. 14:38
26/31 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy?
Nekem is egy "koszos cigánygyerek" volt a legjobb barátom, de mostanában egy picit megváltozott. Sebaj, ettől még nincs vele semmi bajom. Az emberek változnak. Hasonló cipőben járunk szerintem. Ha gondolod, írhatsz privit, de nem kell pénz. A szó hallatán is kiráz a hideg
28/31 anonim válasza:
Pénzért barátság? Ebből semmi jó sem sülhet ki...
Nem, nem lennék.. mert egy olcsó r*bancnak érezném magam, amikor egy baráti beszélgetés után odanyomsz nekem egy tízezres.
29/31 anonim válasza:
Mit takar a barátság?
Milyen problémáid vannak?
Fiú vagy lány vagy?
Milyen korosztállyal barátkozol szívesen?
30/31 anonim válasza:
Nem, a barátságért nem kell fizetni, ha meg igen, az már gáz. Egyáltalán, fiú vagy lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!