Miért van az, hogy ha egy fiúnak kedvesen, vagy közvetlenül (persze nem olyat amihez semmi köze) írok vissza, előbb-utóbb tesz rám magasról?
Figyelt kérdés
Bezzeg amint nem foglalkozom vele ha közös társaságban vagyunk,ill. nem írok rá,mindjárt beszédesebb lesz mint előtte?Mire jó ez?2013. aug. 10. 19:30
1/6 anonim válasza:
Baromság. Ha szimpi vagy neki, örülni fog, ha kedvesen írsz neki. Ha nem, akkor meg annak fog örülni, hogy nem írsz rá, de hogy keresni sem fog, az 100.
3/6 anonim válasza:
A lányoknál ez a helyzet inkább!!
Mindig is kedvesen írtam nekik, nem tolakodva és a 99%-uk annyira gerinctelen, hogy cseszik annyit is visszaírni, hogy "Szia! Bocs de nem."
Aztán kipróbáltam, hogy mi történik, ha az ellentétes oldalról indítok, egyből írnak vissza, mintha fizetnének nekik érte.
4/6 A kérdező kommentje:
1. nincs igazad,már 1-2-szer volt így...
Most megismertem pár napja valakit de emiatt nem tudom mit csináljak. Most megvárom ír-e tegnap én írtam rá,jól elbeszélgettünk.
De nem akarok ebbe a hibába esni hogy aztán emiatt nem fogom érdekelni mert hogy "már meghódítottam úgyis a csajt"...
2013. aug. 10. 19:36
5/6 A kérdező kommentje:
Fiúk,írhatnátok választ miért van ez?
2013. aug. 10. 19:42
6/6 anonim válasza:
En lany vok, de sztem tudok kicsit segiteni. Nem minden fiu ilyen. H csak baratkozasrol van szo, akk a fiu akivel tuti h tudsz beszelgetni az a 'humor harold' a te barati korodben. Aztan a fiu akirol meseltel, arrol annyit h en is megismertem egy fiut nemreg es o olyan h nem baj h en kezdemenyezek, meg h en nem akk o tuti h kezdi a beszelgeteseket. H mar jol ismered a fiut akk meg tudod allapitani h elriasztod e to v sem. V kerdezd meg tole (en is ezt tettem: egyik uziben amit irtam zarojelben megkerdeztem h 'ezzel remelem nem kergettelek el' erre o 'engem nem konnyu elijeszteni, de hmegkernek akk bekenhagyom az illetot') sok sikert! :) no para, es kuldhetsz akar priviben majd a fejlemenyekrol... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!