Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy fiúnak kedvesen, vagy közvetlenül (persze nem olyat amihez semmi köze) írok vissza, előbb-utóbb tesz rám magasról?

Figyelt kérdés
Bezzeg amint nem foglalkozom vele ha közös társaságban vagyunk,ill. nem írok rá,mindjárt beszédesebb lesz mint előtte?Mire jó ez?

2013. aug. 10. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Baromság. Ha szimpi vagy neki, örülni fog, ha kedvesen írsz neki. Ha nem, akkor meg annak fog örülni, hogy nem írsz rá, de hogy keresni sem fog, az 100.
2013. aug. 10. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
O_o hü**ék
2013. aug. 10. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:

A lányoknál ez a helyzet inkább!!

Mindig is kedvesen írtam nekik, nem tolakodva és a 99%-uk annyira gerinctelen, hogy cseszik annyit is visszaírni, hogy "Szia! Bocs de nem."

Aztán kipróbáltam, hogy mi történik, ha az ellentétes oldalról indítok, egyből írnak vissza, mintha fizetnének nekik érte.

2013. aug. 10. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:

1. nincs igazad,már 1-2-szer volt így...

Most megismertem pár napja valakit de emiatt nem tudom mit csináljak. Most megvárom ír-e tegnap én írtam rá,jól elbeszélgettünk.

De nem akarok ebbe a hibába esni hogy aztán emiatt nem fogom érdekelni mert hogy "már meghódítottam úgyis a csajt"...

2013. aug. 10. 19:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Fiúk,írhatnátok választ miért van ez?
2013. aug. 10. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
En lany vok, de sztem tudok kicsit segiteni. Nem minden fiu ilyen. H csak baratkozasrol van szo, akk a fiu akivel tuti h tudsz beszelgetni az a 'humor harold' a te barati korodben. Aztan a fiu akirol meseltel, arrol annyit h en is megismertem egy fiut nemreg es o olyan h nem baj h en kezdemenyezek, meg h en nem akk o tuti h kezdi a beszelgeteseket. H mar jol ismered a fiut akk meg tudod allapitani h elriasztod e to v sem. V kerdezd meg tole (en is ezt tettem: egyik uziben amit irtam zarojelben megkerdeztem h 'ezzel remelem nem kergettelek el' erre o 'engem nem konnyu elijeszteni, de hmegkernek akk bekenhagyom az illetot') sok sikert! :) no para, es kuldhetsz akar priviben majd a fejlemenyekrol... :D
2013. aug. 11. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!