Szegediek! Kinek van kedve ismerkedni? 21L
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 21:18
1/13 anonim válasza:
Óó van a környékben egy ismerkedni akaró lány de még "fiatal" vagyok hozzá :D
5/13 A kérdező kommentje:
totál dilisek vagytok! :DD
2013. aug. 9. 21:43
6/13 anonim válasza:
A bérigényt direkt nem írtam, mert az rejtett leku_vázás lett volna...
Ku_va vagy kedves kérdező?
7/13 anonim válasza:
3, és 6. os vagyok. (olyan, mintha magammal beszélgetnék, mert se neve nincs a 4-esnek, és "A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.", pont mint én...)
Lelki testvér! Jó tudni, hogy kettő van belőlem. (vagy skizo lettem, csak tagadom? Tudja a franc...)
8/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok az. :)
de azért köszi a felvetést,.. :D
2013. aug. 9. 21:53
9/13 anonim válasza:
Úgy látszik Szegeden nincs 21 éves férfi vagy idősebb vagy fiatalabb egy kicsit.Pedig sokat láttam gyk-n mármint 21 év körüli férfiakat de azok sajna nem Szegeden vannak kedves kérdező :(
Én is csak 16 vagyok és feljöttem hogy megnézzem mi a helyzet van e valami érdekes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!