Ismertetek már meg itt fiút vagy lányt, akivel később találkoztatok, és még most is tartjátok a kapcsolatot?
Két olyan lány volt,akivel ismerkedtem és találkoztunk is,de velük már nem.
Ezenkívül lettek barátok is innen,de velük is tervben van a találkozás.
Én már találkoztam asszem 2 lánnyal is, de nem volt hangulatom több talihoz... Sokkal beszéltem (talán egy tucattal, vagy többel), és abból olyan 2-3-at vettem fel face-re, és olyan 5-7-el beszélgetek más színtéren (ahol van chat lehetőség). Egy lány elég izgalmas mostanság (nem láttam még róla képet, de már így is lenyűgözött, ami nem hogy a gyk-n, de még a való életben is ritka!! :) )
Jah, de ez nem volt kérdés... :DDD
22f
Haverok a hobbimból fakadóan akadnak, de nagyon kis számmal. Face-re is felvettem már 1-et, és összesen 3 hobbis sráccal beszéltem itt még csak... :D
Ismertem meg srácot, találkoznék vele és még több is lehetne(komoly kapcsolat szinten!), de nagyon messze lakik.
Viszont tartjuk a kapcsolatot még mindig.
Találkozóról persze többször is volt már szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!