A kérdés jókedvű, önmagát becsülő, fiatalos lendülettel teli hölgyeknek szól: általában milyen szabadidős tevékenységeket szeretsz művelni és merre?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a hozzászólásodat! :)2013. aug. 9. 15:09
1/8 anonim válasza:
Vásárolgatni,olvasni,és ilyen nagy melegben strandolni és fagyizni.
3/8 anonim válasza:
#2 <----- ő belopta magát a szívembe! :)))
5/8 A kérdező kommentje:
#2,3,4 <----- a fent meghatározott hölgyek halmazába tartoznak vagy csak idejöttek bomlasztani...? :P
2013. aug. 9. 15:28
6/8 anonim válasza:
Kérdés kivel vagyok.
Ha egyedül akkor általában itthon vagyok.
Ha barátokkal, akkor autós rendezvények, biliárd, darts, bowling, sétálás, most ilyenkor nyáron elmenni valahova strandolni, grillezni-sütögetni, stb.
Párommal (ha épp van) függ attól, hogy ő mit szeret, ha hasonló érdeklődése van, mint nekem, akkor kb. a fent említettek összessége. :D
7/8 anonim válasza:
Olvasok, zenét hallgatok, tévézek. Vagy elmegyek sétálni a környékre. Ha a barátaimmal vagyunk, akkor vagy mászkálgatunk, vagy kocsmázunk, vagy koncertekre megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!