Lányok! Titeket zavarna ha a fiú mosolya más lenne? (Többi lent) /Jó lenne értelmes válaszokat kapni! /
Figyelt kérdés
Ha a fiú /el hív például sétálni, meginni valamit/nem nyitott szájjal mosolyog, de tényleg! Egyeltalán nem nyitja ki a szaját ilyenkor, amikor nevet is, csak kicsit nyitja ki. Amikor beszél is, nem artikulál rendesen, persze érteni hogy mit mond..
Ő mindössze azért ilyen, mert fog szabályzója van..
Szóval titeket ez zavarna?
F0nt0s lenne ( :
2013. aug. 9. 01:38
2/13 anonim válasza:
nem akarok offolni, de ha nagyon zavarja az összes lányt, attól még mi változna meg? :D
4/13 anonim válasza:
igen. tuti valami szorongása van, fél valamitől. önbizalomhiány tuti van. szal hajrá xdxd
5/13 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok zavarja e a nőket ez :D
Mert eddig nem vettem észre..így meg inkább őszinték az emberek mint Face2Face
2013. aug. 9. 01:45
6/13 anonim válasza:
Ha lehet érteni amit mond akkor nem.
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor jó, azt hittem csak megszánásból kapom meg hogy helyes vagyok miközben mosolygok...
2013. aug. 9. 01:54
8/13 anonim válasza:
Az a gáz, ha valakinek összevissza állnak a fogai, viszont fogszabályzója meg nincs.
Ebből látszik, hogy igényes vagy magaddal szemben. Ez pozitív.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát, számomra fontos a SAJÁT külsőm..pl párkapcsolatban nem a lány külsejét nézem..inkább azt ami belül van..hogy normális-e meg ilyenek..viszont azt mondják hogy a külsőt nézem..mert folyton azon agyalok hogy hogy nézzék ki úgy, hogy magamat képes legyek elfogadni.
2013. aug. 9. 02:05
10/13 anonim válasza:
nem de imádom mikor egy fiú fogszabályzós ne kérdezd hogy miért én magam se tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!