Ez a pasi megőrjít?
Figyelt kérdés
tudom, hogy sosem kaphatom meg mégis megveszek érte, minden csajt levesz a lábáról a szövegéről, szerintem döglenek utána a nők, és legszívesebben mindenkivel ágyba feküdne, tudom hogy tőlem is akarná én is akarnám de nem tehetem, mert nem szeretném hogy kihasználjon, közben mégis, annyira jó lenne vele beszélgetni stb...2013. aug. 8. 22:24
12/18 anonim válasza:
hany eves?
irj rola egy kis jellemzest
13/18 A kérdező kommentje:
30 tipikus nőcsábász :) zöld szem jó test.:) baba arc:D
2013. aug. 9. 23:16
14/18 anonim válasza:
13 Azért egy pasit sem kéne fényezni ennyire:DD
16/18 A kérdező kommentje:
nem rakok. csak az enyém:D az én vágyálmom csajok:D
2013. aug. 11. 21:00
17/18 anonim válasza:
okos bagoly, mi lenne ez az igen? Minek ír az ilyen akinek nincs mondanivalója?!
18/18 anonim válasza:
Tőlem maradhat nyugodtan a tiéd, de rakj már egy képet, kíváncsi vagyok rá, nem tudom elképzelni.
Szerintem egyébként is csak neked jön be ennyire, a többit csak beképzeled, ahogy általában lenni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!