Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mégis merre tudnék ismerkedni?

Mégis merre tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Nagyon magányos. Bizonyos okok miatt nincs egy barátom sem, mindent egyedül kell csinálnom. Mostanában úgy érzem jó lenne egy barátnő, aki legalább meghallgat. Bulizni egyedül nem szeretek, nem is vagyok olyan típus,mégis hol tudnék ismerkedni? Köszönöm
2013. aug. 8. 22:17
 1/2 anonim válasza:

Sok ismerősömnek bevált hogy ráírnak az ismerőseikre akiknél úgy gondolják hogy van esélyük,többnyire sikeresek.

De olyanok is vannak akik belépnek "Jelölj" csoportokba és ott beszélgetnek lányokkal,később találkoznak és stb..

Én például nem tudok csajozni, csak élőben vagyok sikeres.

Egyszer írtam rá egy lányra így és nagyon csúnyán felsültem, azóta nem is próbálkozok ilyesmivel, élőben sokkal könnyebb az egész mivel az emberek a gép előtt ülve gyakran úgy gondolják hogy bármit megtehetnek és előszeretettel küldik el az elsőre nem szimpatikus egyéneket.

Viszont élőben ott van a hangsúly, sokkal jobban átvehető a poén és jobban rálehet hangolódni a másikra, plusz sokan visszafogják magukat és nem küldenek el a pi-be, aztán már csak azt veszik észre hogy egész jó fej vagy, ha elsőre nem lennél az.

Persze élőben is érdemes veled egykategóriájú embereknél próbálkozni.

2013. aug. 8. 22:39
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem menj el bulikba akár egyedül is keresd a lányok tekintetét szolits le egyet ha nem sikerül akkor sincs semmi legalább az esélyt megadtad magadnak,+ ha nagyobb városban élsz valoszinüleg ugysem fogsz vele találkozni többet
2013. aug. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!