Normális fiúk írjazok, jó?
aki szeretne megismerni írjon
16L
Jaaajj!! De merre laksz?? :D
Nem szeretnék egy pl debrecenivel ismerkedni, mert az nekem az ország túloldala!
Ez sajnos így van :( Eleinte névtelenül beszélgetni istenkirály (mondjuk itt Privátba), de abban a pillanatba, hogy 'van faced?' link -csere meg stb.. :D meglátják a másikat és az esetek 95%-ban nem tetszenek egymásnak, pedig jól eltudnának beszélgetni.. :( csak hát az előismeretek..
16/f
Én tök normális vagyok,
...de mi van akkor ha...
én csak a testedet akarom csókolgatni vagy meztelenül fürdeni veled egy esti csendes utca egyik ódon parasztházának lekövezett fürdőjében egy nagy fadeszkás termálvizes medencében? :)
Aztán átmennénk szembe a krémszínű plüss-szőnyeges szobába aminek a közepén egy naracsszín bársony borítású franciaágy áll és meztelenül átkarolnálak miközben finoman a nyakadba harapok?
Aztán falnám a testedet és elkapnálak mint tapsi hapsi dodó kacsát. :)
Ja, ez jöhet de beszélgetni most nincs kedvem. :D
Amúgy találhatsz még normális pasit aki beszélgetni is akar de emberismeretre szükséged lenne. Mert én elmondom magamról hogy normális vagyok és ez tökre igaz de másokról nem tudom megmondani hogy ők vajon igazat mondanak-e úgyhogy az én segítségem itt véget ér. :D
De amúgy szerintem tök szimpatikus és aranyos hogy beszélgetni szeretnél és remélem hogy találsz hozzá valakit, és nem veszik kedvedet azok akik oltogatnak mert itt keresel. :)
Különben is, normális vagyok!
A hangok is megmondták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!