Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális fiúk írjazok, jó?

Normális fiúk írjazok, jó?

Figyelt kérdés

aki szeretne megismerni írjon

16L

2013. aug. 8. 11:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Jaaajj!! De merre laksz?? :D

Nem szeretnék egy pl debrecenivel ismerkedni, mert az nekem az ország túloldala!

2013. aug. 8. 12:30
 12/22 anonim ***** válasza:
A normális fiúkat nem interneten kell rendelni, hanem megismerni őket random élethelyzetekben.
2013. aug. 8. 12:32
 13/22 anonim válasza:

Ez sajnos így van :( Eleinte névtelenül beszélgetni istenkirály (mondjuk itt Privátba), de abban a pillanatba, hogy 'van faced?' link -csere meg stb.. :D meglátják a másikat és az esetek 95%-ban nem tetszenek egymásnak, pedig jól eltudnának beszélgetni.. :( csak hát az előismeretek..

16/f

2013. aug. 8. 12:41
 14/22 anonim válasza:
Ha úgy gondolod írhatsz :)
2013. aug. 8. 13:56
 15/22 anonim ***** válasza:
Rendben van, és mit írjunk?
2013. aug. 8. 14:44
 16/22 anonim ***** válasza:
2013. aug. 8. 16:24
 17/22 anonim ***** válasza:

Én tök normális vagyok,

...de mi van akkor ha...

én csak a testedet akarom csókolgatni vagy meztelenül fürdeni veled egy esti csendes utca egyik ódon parasztházának lekövezett fürdőjében egy nagy fadeszkás termálvizes medencében? :)

Aztán átmennénk szembe a krémszínű plüss-szőnyeges szobába aminek a közepén egy naracsszín bársony borítású franciaágy áll és meztelenül átkarolnálak miközben finoman a nyakadba harapok?

Aztán falnám a testedet és elkapnálak mint tapsi hapsi dodó kacsát. :)

Ja, ez jöhet de beszélgetni most nincs kedvem. :D

2013. aug. 8. 19:26
 18/22 anonim ***** válasza:

Amúgy találhatsz még normális pasit aki beszélgetni is akar de emberismeretre szükséged lenne. Mert én elmondom magamról hogy normális vagyok és ez tökre igaz de másokról nem tudom megmondani hogy ők vajon igazat mondanak-e úgyhogy az én segítségem itt véget ér. :D

De amúgy szerintem tök szimpatikus és aranyos hogy beszélgetni szeretnél és remélem hogy találsz hozzá valakit, és nem veszik kedvedet azok akik oltogatnak mert itt keresel. :)

2013. aug. 8. 19:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Különben is, normális vagyok!

A hangok is megmondták!

2013. aug. 8. 19:32
 20/22 anonim ***** válasza:
En rendes, normalis pasi vagyok, 33 éves.. Van 3 házam, 3 autóm, 1 vitorlás es egy motoros jachtom, 2 magyarországi és 2 kulfoldi nyaralom, annyi pénzem, amit egy elet alatt sem tudok elkolteni, sokat utazom es minden luxus orszagban jartam mar. Nem akarok ismerkedni, boldog vagyok a felesegemmel, mindig ajandekokkal halmozom el. Csak dicsekedni akartam, hogy en egy rendes pasi vagyok!
2013. aug. 9. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!