Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket ez nem zavar Budapesten?

Titeket ez nem zavar Budapesten?

Figyelt kérdés
Nem vagyok budapesti, de itt vagyok már 3 hete és jövő héten megyek haza. Nagyon meglepődtem, amikor a szórakozóhelyeken csak külföldieket láttam/hallottam. Egy magyar lánnyal sem futottam szinte össze éjjel Pesten. Engem zavar ez a sok jött-ment, főleg a bulikon. De ami még inkább idegesít az az, hogy az a néhány magyar lány is a külföldi alakokra bukik. Nektek mi a véleményetek?
2013. aug. 8. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Budapesti vagyok, de még nem tapasztaltam ezt... Mondjuk lehet, hogy csak azért, mert egy évben ha egyszer ellátogatok ilyen helyekre, akkor már sokat mondtam. :D
2013. aug. 8. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, olyan helyeken jártál, ami a külföldieknek ismert. Ráadásul most szezon van a turistáknak, így sokkal több a külföldi.
2013. aug. 8. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Rossz helyre mentél. Mivel nem vagy pesti, nem ismered a jó helyeket, csak a reklámokból vagy a feltűnő helyekre tévedtél be - pontosan oda, ahova egy külföldi is tenné.

Van jó pár talán eldugottabb, viszont olcsóbb és sokkal barátibb hely.

2013. aug. 8. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban zavar a primitív felfogásod..."jött-ment"...
2013. aug. 8. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Először is, az ilyen helyek, mint a ZP, vagy a Budapest Park tele van magyar lányokkal, biztosan rossz helyen keresgéltél. Másodszor pedig, hidd el, hogy sokszor a külföldi lányok sokkal normálisabbak, mint az itthoniak.....
2013. aug. 8. 11:41
 6/6 anonim válasza:

Egyes helyeket szállnak meg a külföldiek pl. Kazinczy utca és környéke, a helyek többsége rendes szerintem.

Egyébként a külföldi is tudja ahogy mi is hogy a magyar a legjobb nő.

Hagyja itt a pénzét aztán tűnés haza! :)

2013. aug. 8. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!