Csak én vagyok úgy, hogy lányként meleg srácot szeretnék barátság céljából?
Figyelt kérdés
Mindig arra gondolok, hogy milyen jó lehet ismerni egy meleg srácot, aki egyfajta "barátnőként" funcionál (az a nőies meleg fajta), eljön vásárolni, divattippeket ad, ki lehet vele beszélni a pasikat... De mondjuk ha hirtelen be kell rántani valakit, hogy tegyen úgy, mintha a pasim lenne, abba is belemegy :) Őrült "álom"?2013. aug. 7. 22:42
2/16 anonim válasza:
nem vagy vele egyedül, mivel a filmekben sok ilyen van és ott működik, többen akarnak egy ilyen barátot
3/16 anonim válasza:
Én nem az a "nőies meleg fajta" vagyok, mivel kifejezetten férfiasan nézek ki, illetve teszek is azért, hogy minél kisportoltabb legyek, de van több lánybarátom, akivel csináljuk a kérdésedben leírtakat és nagyon jól kijövünk egymással. Szóval nem "őrült álom", a meleg srácok nagy többsége barátként nagyon jól kijön a lányokkal. :)
26/F (meleg)
4/16 anonim válasza:
ehhez nem kell a barátnak melegnek lenni... én is megcsinálom ezt a barátnőimnek és mégse vagyok meleg... habár igaz, hogy egyik se jött be úgy egyáltalán soha...
6/16 anonim válasza:
Ja,én is azt hittem hogy milyen jó meg ilyesmi.Szeptemberbe mentem az új suliba és volt az osztályba egy meleg fiú,összebarátkoztunk,én hülye azt hittem hogy lehet vele olyan dolgokat csinálni mint amiket te kérdező felsoroltál ehelyett otthon kuksol egésznap, bár párszor hívott vásárolni de persze mindig akkor amikor dolgom volt.Na a lényeg hogy az én álomképem összedőlt,DE viszont jó a humoruk :D
7/16 anonim válasza:
én ilyen vagyok a lány barátaimmal, de nem vagyok meleg :o
8/16 A kérdező kommentje:
Az jó, ha heteroként is tud valaki így viselkedni a lányokkal (bár kissé furcsa :D ).
2013. aug. 7. 22:59
9/16 anonim válasza:
Nekem kettő is van bibibíííí :D az egyik nagyon dilis, a másik meg nagyon mély, érzelmes lelkű és mindkettőjüket imádom. Ja, meg perverzek. Nagyon.
10/16 anonim válasza:
Nem csak te vagy így :)
De jobban jársz, ha nem általánosítgatsz, mert nem mind vagyunk ilyenek. Na meg valószínűleg cserébe neked is végig kell hallgatnod a siránkozásait az aktuális pasijáról, vigasztalnod kell ha dobják és az sem túl kényelmes, ha lecsapja a kezedről életed szerelmét... :P Bevállalnád?
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!