Miért van az hogy minden helyes fiú csak a ribikre bukik a normálisakmár nem is érdeklik? :/
Miért van az, hogy minden jó csaj csak a pénzre és a sportkocsira megy, a normális pasik már nem is érdeklik?
Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
tegnap 14:29
Sok jó csajt ismerek akinek jókisfiú a barátja. Nálunk is van egy-két igazi szépség. Aranyosak helyesek édesek szexise és milyen pasijuk van? Kopaszodó hosszúkás, mackós jófej gyerek, és nyüzüge átlagsrác.
A jó nők közül páran azért akarják kihasználni a külsejüket a pénzes pasik terén mert ők jobb életet akarnak és lehetőségük is nyílik rá. De nem mindegyik akarta kezdetben is ezt. Sajna a nagyképű agyatlan bunkók akiknek az önbizalma az eget veri a színvonaluk meg a padlót mind csak jó nőket akarnak maguknak és próbálkoznak is sajnos. Ezektől a próbálkozásoktól a jó nők egy része megcsömörlik és azt veszi észre hogy ő csak a gyökereknek kell. A rendes de átlagos srácok meg azért nem akarnak velük ismerkedni mert azt gondolják hogy a csajok túl jók az ő számukra.
Egy gyönyörű csajjal én sem mertem kikezdeni gimiben mert mellette egyből rondának éreztem magam, és azt gondoltam hogy ő simán kaphatna szépfiút is akkor meg minek kellenék neki én.
Horváth Éva is megmondta anno hogy a szép nőkhöz nem mernek odamenni a pasik.
Mostmár van önbizalmam és csak az olyan csajoktól tartanék akiknek az anyagi lehetőségeik messze jobbak mint az enyémek. Magyarul gazdagok és amit ők lazán kidobnak az ablakon az nekem két havi fizu így nem gondolnám hogy menne.
14:07, na oké, de hogy lehet hogy a nők mindig ezeknek a bunkó, erőszakos, kötekedő türhő taplóállatoknak adnak esélyt?
Most csak azért hogy normális barátnőm legyen, nem leszek kőbunkó, akkor inkább maradok szingli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!