Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Léteznek még normális férfiak...

Léteznek még normális férfiak ezen a világon? :D

Figyelt kérdés

Olyan aki nem divatmajom, vagy nem a ku*vákra megy, szerintem nem létezik, vagy ritka mint a fehér holló. Nekem még nem volt ilyenhez szerencsém :(

17/L

2013. aug. 7. 01:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Aki pedig ilyen szempontból kivétel annak, vagy van már barátnője, vagy ronda. Nem mintha a külső lenne a legfontosabb, de azért lényeges. Végül is a külső fog meg. :D
2013. aug. 7. 01:48
 12/30 Balanus_concavus ***** válasza:
Igen, de ők csúnyák.
2013. aug. 7. 01:51
 13/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem vagyok modell, de csúnyának még nem mondtak, és elég szép "barátnőim" voltak eddig...
2013. aug. 7. 01:52
 14/30 anonim ***** válasza:
10 évvel idősebb vagyok nálad. sose néztem a külsőt, vagy hogy kin milyen ruha van, munkája sem érdekelt, a lényeg, hogy szeressen, több hosszabb kapcsolatom is volt, de mind egy trágya alak volt. most ott tartok, hogy a büdös életbe nem kell soha senki!
2013. aug. 7. 02:00
 15/30 anonim ***** válasza:
a sör megjelenése óta nem láttak ilyen férfit
2013. aug. 7. 02:02
 16/30 A kérdező kommentje:
a rendes fiúkat/férfiakat tényleg sok lány kihasználja, ez sem szép dolog, én nem csinálnám ezt soha, mégsem találok senkit aki megbecsülne :(
2013. aug. 7. 02:03
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, ezért iszok, hidd el jobb is. :D F
2013. aug. 7. 02:06
 18/30 anonim ***** válasza:
61%

17 évesen nem gondolod korainak, hogy már leírd a férfinemet?

Vedd már észre magad!

2013. aug. 7. 02:11
 19/30 anonim ***** válasza:

8 évvel vagyok idősebb nálad kérdező, és normális vagyok. Nem ronda és félig meddig bonyolult kapcsolatban (éppen "szünetet" tartunk.)

Nem tudom, hogy te hol szoktál pasizni, de engem pl bulihelyen nagyon ritkán lehet megtalálni és ha mégis, akkor is inkább ücsörögve, részegen.

2013. aug. 7. 02:16
 20/30 anonim válasza:
Itt vagyok például én :) 20 éves, nem divatmajom, nem a k*rvákra megyek, foglalt se vagyok, és szerintem ronda se ;)
2013. aug. 7. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!