Törökországban megismertem egy nagyon helyes báros pasit, bejelöltem facebookon, örülten szeretem őt és ő is engem. Van olyan, aki hasonlóan járt?
Figyelt kérdés
De ugy szerelms belé h nagyon2013. aug. 6. 22:23
11/13 anonim válasza:
FB-on ha tudnád, hogy hány török írogat ilyeneket. A köszönés után a második mondani valójuk az "I love you". Tudom, hogy most ott lebeg a rózsaszín köd, de próbálj meg józanul gondolkozni. Ha azt mondod, hogy mondjuk egy ír pasival van ez a helyzet, akkor azt mondanám, hogy próbáld meg vele, na de egy török? Ne fuss bele olyanba, amiből lehet, hogy rosszul jössz ki.
12/13 anonim válasza:
Azért egy vendéglátóstól óvakodj,pláne ha török,de még egy ír esetében is.
13/13 anonim válasza:
Utolsó most csak egy példát írtam az írrel, de egy töröktől mindenképpen óvakodjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!