Hogy tudnék könnyen pesti lányokkal ismerkedni, sajnos fiúkkal nem merek mert veszélyes :S?
Elég faramuci ez az egész! Mi lenne a stratégiai célod?
Fiú társaságot szeretnél vagy lány társaságot? Tehát esetleg komoly kapcsolatot lánnyal vagy futó kapcsolatot lány/lányokkal?
Mondjuk minkettőt de inkább lányt és nem nagy társaságot hanem így pár emberből állót.
Legtöbbször találok 1 valakit aztán abba is szoktam hagyni a keresgélést és amig meg nem szakad a kapcsolatunk el is vagyunk együtt. Csak szívás mert így ha vége annak az 1-nek akkor nincs senki akihez lehetne menni..
Mondhatom úgy, hogy komoly kapcsolatot de max barátság szintjéig!
"....Legtöbbször találok 1 valakit aztán abba is szoktam hagyni a keresgélést és amig meg nem szakad a kapcsolatunk el is vagyunk együtt...."
Ezt,hogy érted? Itt a Neten, közösségi oldalakon találsz néha lányt és írogattok? Tehát élő, személyes kontakt nélkül?
Pont, hogy nem. Neten még sose jött össze 1 se, mindig végül rászánom magam és vagy sétálgatok az utcán vagy metrón vagy buliban szemezek lányokkal és vagy ők vagy én lépek, aztán szépen alakulnak a dolgok tovább.. :)
Csak én elég sokat költözök és legtöbbször emiatt lesz vége, de van h ők költöznek el vagy jönnek össze mással, meg még ezer dolog lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!