MIT SZÓLNÁL? Ha valaki az utcán a füledbe súgná a felhasználóneved? Esetleg utánadkiabálna egy ismeretlen, a nicnevedet harsogva?
Lehet,hogy elsírnám magam XD
Ha a régit,akkor biztos betojnék és már azon agyalnék,hogy vajon elrabol,vagy csak felismert valamiből.
Ha ezt,akkor csak remélném,hogy hallott egy jó számot és nem nekem szól.
Nagyot néznék és egy olyan mély nyom keletkezne az életemben ettől hogy rögtön leblokkolnék.Valószínüleg nem tudnám zavaromban megkérdezni ki ő,és mire visszaeszmélnék már elmenne.Ez után kétségbeesnék hogy ki ő és honnan tudja amit tud,ezért életemet az ő felkutatására szentelném.Valószínüleg éveken át gyűjteném a netről,újságból és folklór beszámolóktól a történeteket a titokzatos alakról.Ez idő alatt felélném összes pénzem,elveszteném a barátaimat,a munkámat,és eladósodva világjáróvá kéne válnom.Egy 5 éve kamatozó bankszámláról leszedném az összes pénzem és egy évnyi hidegélelemmel és egy indiana johns kalappal nekivágnék Perunak,felkutatni azt a legendás maja ékszert,ami állítólag minden tudás kulcsa,így rájönnék hogy több éve ki hívott GYIK-es felhasználó nevemen az utcán,úgy hogy senki ne,m tudja rajtam kívül.Közben valószínüleg valami halálos dél amerikai vírust elkapnék és megpusztulnék a dzsungelben.
De mielőtt leállna a szívverésem bevillanna egy fény előttem,előlépne az idegen,és megmondaná:"Nem jelentkeztél ki a gépből,és láttam a neved.Te is turista vagy?"
Na ettől agyvérzést kapnék és ebbe halnék meg.
Röviden ennyi lenne.
Zöld pacsit ha nem olvastál még ilyen hülye választ!
a 4 közül melyiket? :D
amúgy meglepődnék :O de nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!