Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » MIT SZÓLNÁL? Ha valaki az...

MIT SZÓLNÁL? Ha valaki az utcán a füledbe súgná a felhasználóneved? Esetleg utánadkiabálna egy ismeretlen, a nicnevedet harsogva?

Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 01:04
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Megfordulnék és integetnék neki, majd megkérdezném ki ő :D
2013. aug. 6. 01:08
 12/36 anonim válasza:
100%
Ha azt kimodja hogy =====> () én helyből megb_szom
2013. aug. 6. 01:11
 13/36 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy elsírnám magam XD

Ha a régit,akkor biztos betojnék és már azon agyalnék,hogy vajon elrabol,vagy csak felismert valamiből.

Ha ezt,akkor csak remélném,hogy hallott egy jó számot és nem nekem szól.

2013. aug. 6. 01:11
 14/36 anonim ***** válasza:
Úgy tennék mintha nem tudnám miről beszél és tovább sétálok
2013. aug. 6. 01:12
 15/36 A kérdező kommentje:
Epic kérdés.
2013. aug. 6. 01:13
 16/36 anonim ***** válasza:
Hát szerintem tuti meglepődnék, hogy felismer :D
2013. aug. 6. 01:15
 17/36 anonim ***** válasza:
Ha egy vadidegen az utcán a fülembe suttogna az már önmagában elég nyomasztó lenne, az ordibálás meg idegesítő. Hogy mindezt az itteni felhasználónevemmel tegyék, eléggé valószínűtlen, ha megtörténne, érthető okokból frászt kapnék (buruli ulcer vagyok, örvendek, kajálás közben gyenge gyomrúaknak rám keresni nem javasolt).
2013. aug. 6. 01:18
 18/36 anonim ***** válasza:
Meglepődnék.
2013. aug. 6. 01:19
 19/36 anonim ***** válasza:
70%

Nagyot néznék és egy olyan mély nyom keletkezne az életemben ettől hogy rögtön leblokkolnék.Valószínüleg nem tudnám zavaromban megkérdezni ki ő,és mire visszaeszmélnék már elmenne.Ez után kétségbeesnék hogy ki ő és honnan tudja amit tud,ezért életemet az ő felkutatására szentelném.Valószínüleg éveken át gyűjteném a netről,újságból és folklór beszámolóktól a történeteket a titokzatos alakról.Ez idő alatt felélném összes pénzem,elveszteném a barátaimat,a munkámat,és eladósodva világjáróvá kéne válnom.Egy 5 éve kamatozó bankszámláról leszedném az összes pénzem és egy évnyi hidegélelemmel és egy indiana johns kalappal nekivágnék Perunak,felkutatni azt a legendás maja ékszert,ami állítólag minden tudás kulcsa,így rájönnék hogy több éve ki hívott GYIK-es felhasználó nevemen az utcán,úgy hogy senki ne,m tudja rajtam kívül.Közben valószínüleg valami halálos dél amerikai vírust elkapnék és megpusztulnék a dzsungelben.

De mielőtt leállna a szívverésem bevillanna egy fény előttem,előlépne az idegen,és megmondaná:"Nem jelentkeztél ki a gépből,és láttam a neved.Te is turista vagy?"

Na ettől agyvérzést kapnék és ebbe halnék meg.

Röviden ennyi lenne.

Zöld pacsit ha nem olvastál még ilyen hülye választ!

2013. aug. 6. 01:22
 20/36 Sir Sarcasm ***** válasza:

a 4 közül melyiket? :D

amúgy meglepődnék :O de nagyon

2013. aug. 6. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!