Fiúk, Ti utaznátok több órát egy taliért?
Elmenni egy lányhoz, aki nagy valószínűség szerint lekoptatja (hiszen az úgynevezett udvarlások ezzel végződnek), aki szégyelli a szülei előtt (vagy legalábbis nem akarja otthon fogadni), aki természetesnek veszi, hogy kiszolgálják (szobát bérelnek a kedvéért), aki valamilyen számomra ismeretlen oknál fogva annyival többre tartja magát a "társánál", hogy elvárja a másik futkosson utánna (azaz, utazzon hozzá, mivel ő a férfi), komolyan és vicc nélkül mondom nagyon megalázó dolog. Ha ezt jelentené a férfi lét, ahogy te gondolod, minden férfi levágattatná a péniszét, vagy transzfesztitának állna, kivéve az idióta papucsokat, akiknek ez tetszik (ők alkotják a buta többséget).
Attól, hogy neked vaginád van, nem pedig péniszed, nem leszel semmivel sem több nála, igaz, a társadalom ezt sulykolja a ti fejetekbe. Ha te nem vagy szerelmes és nem gondolod száz százalékig komolyan ezt az egészet, akkor nem csak kérni nincs jogod, hogy elmenjen hozzá, hanem meg sem engedheted neki. Nem a pénz, vagy a szex miatt, hanem azért, mert az ilyen "kirándulások" életre szóló sebeket hagynak a másik lelkén, ezt saját tapasztalatból mondom, és amint láthatod, nem én vagyok az egyedüli.
Egy kicsit ideje lenne magadba szállnod és elgondolkodnod, hogy mennyit is érsz te valójában. Nem tudom, hogy mennyit, de annyit biztosan nem, hogy ezt megérdemeljed.
öhhh. teljesen egyetértek az előttem szólóval, pedig nő vagyok. kétségeim vannak? szoktak lenni. de ha vannak, akkor nem hívom magamhoz a srácot, aki messze lakik. ha be se akarom engedni, akkor meg főleg azt mondom neki, h ne jöjjön. Nehogy már hotelszobát fizessen, hogy téged láthasson. Ennyi erővel a kettőtök közti közepesen elhelyezkedő településen találkozzatok. Legalább új lenne. Mindketten kérnének külön hotelszobát. Így fair lenne. Mert ez MÁR egy csöppet nagy ár. Biztos naiv a fiú. Te pedig nem fogod komolyan venni. Most még azt hiszed ez jár neked, később meg majd egy k__va virágot nem kapsz, ha így gondolkozol. Kell tartás, persze. De azért egy lány is lehet olyan udvarias, hogy megtart egy határt, és ennyire nem használja ki a lovagiasságot.
Az előző válaszolónak, meg nem értem miért csak 23%-os hasznos válasz aránya van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!