Ez a lány, mégha kegyetlen is volt, megmondta az igazat, hogy pontosan mit értenek ronda alatt nálam a lányok, akik így neveznek?
Figyelt kérdés
Bepróbálkoztam egyik haverommal pár csajnál és a főnökasszony kifogott magának, hogy mekkora orrom van meg fikázott, milyen nyomi kinézetem van. Ezek szerint az orrom a fő probléma, mert folyton ezzel cseszegetett. Tudom, hogy nagy orrom van, vastag orr nyereg, vastag kicsit krumpli féle a fejemhez képest hatalmas, de amúgy van, aki mondta már, hogy ettől férfiasabb az arcom, mégis inkább kisfiú vagyok még így is.2013. aug. 5. 15:29
1/9 anonim válasza:
Aha...mi a kérdés?
Ez a lány, mégha kegyetlen is volt, megmondta az igazat, hogy pontosan mit értenek ronda alatt nálam a lányok, akik így neveznek?
Igen, ez a lány megmondta!
4/9 A kérdező kommentje:
Hát, hogy tényleg az orr a gond, ennyire undorodnak a lányok, a nem tökélets külsejű fiúktól?
2013. aug. 5. 15:39
5/9 anonim válasza:
Vajon pinnokiót tényleg hazugságra sarrkalnák?
6/9 anonim válasza:
olyan vagy mint a haverom,ő a szemöldökével van így,közben meg az a baja h sokat agyal ezen a hlyeségen és egy csepp önbizalma sincs,csak úgy ahogy neked.
7/9 anonim válasza:
A napokban cseten rámírt egy pasi, és semmi másról nem tudott beszélni, csak arról, hogy elállóak a fülei. Baromira elment a kedvem az ismerkedéstől.
Ellenben, volt már olyan pasi, akinek szintén elállóak voltak a fülei, de nem foglalkozott vele... na vele össze is jöttem.
Szerintem azon múlik, hogy te mennyire fogadod el magad. Ha folyamatosan azt érzékelteted, hogy te ronda vagy, rondának látod magad, akkor a környezeted is annak fog. Egészséges önbizalommal viszont simán "el tudnád adni" magad.
9/9 A kérdező kommentje:
7-es ez nem jött be, sosem panaszkodom lányoknál, akikné bepróbálkozom, hogy mennyire ronda vagyok, pont, hogy a lányok szoktak fikázni, a randik után nem akarnk tőlem semmit, mert ronda vagyok szerintük.
2013. aug. 5. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!