Most szakítottam a barátnőmmel mi várható ismerkedés területén? Milyenek a mai nők?
Figyelt kérdés
5 év után dobtam a barátnőm, mert még élni szeretnék. Igaz nem vagyok Adonisz, kövér vagyok, de intelligens és szeretni tudó kedves pasi. Mi várható ismerkedés területén? Könnyen találok majd valakit?2013. aug. 4. 18:42
11/15 anonim válasza:
Háááát sok jót nem tudok mondani...
Ha nem vagy nagyon jóképű, gazdag, és menő akkor rááácsesztééééél
12/15 anonim válasza:
Úgy beszélsz mintha 5 évig buborékban éltél volna és nem találkoztál volna egy nővel sem.
13/15 A kérdező kommentje:
12-es
Elég buborékban éltem valóban
2013. aug. 4. 19:00
14/15 ASOT válasza:
Azért gondolom eddig is e világon éltél és láttad ismerted az embereket nem?? szóval ez így buta kérdés.
15/15 anonim válasza:
Tényleg hülye vagy, hogy dobtad emiatt. Ő kisírja magát, utána egyből ráugrik 10pali kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt, te pedig egyedül maradsz, akár évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!