Miért is kell ennyier életkor alapján meghatározni, hogy ki kivel járhat?
Te jó ég, azt hiszed, hogy az a baj, hogy nincsen rendes csöcsöd, holott a probléma abból fakad, hogy fel sem fogod, hogy mi a probléma - buta, előítéletes társadalom? Komolyan?
Meglátásom szerint még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy a hozzád hasonló lányokat idősebbek pakolják, hanem hogy nincs annyi sütnivalód, hogy felfogd, hogy ha annak a huszonéves srácnak van egy csöppnyi esze, akkor marhára unja magát a társaságodban, az egyetlen oka, hogy veled van, az az, hogy úgy nézel ki, mint egy 16-17 éves - csak hogy te is értsd, megdugni akar, a problémáid neki hülyeségeknek tűnnek, az ő problémáit vélhetőleg fel sem tudod fogni, ennél fogva csak szexelni tudtok. Tudom-tudom, benne vagytok abban a 0.12% ban, akiknél ez másképp van.
Először is aki a pedofilozást kezdi az nem tudja a szó jelenését.Pedofil a gyermekes vonásokat kedvelő ember,egy 17 éves csaj meg kétlem hogy fejletlen lenne.
Ettől függetlenül,nem tudom hogy hívják ezt,de akkor se normális.
Azért gondoljuk már végig hogy vajon egy 20 évesnek milyen dolgok teszik ki az életét?
Életének alapozása,munkakeresés,ha kollégista vagy akármi más akkor az állandó ide oda utazás,önmaga eltartása,és már valószínüleg nem kis ideje a szex is.
És egy 14 éves lánynak?
Suli,a szülői elvárásoknak (hazaérés,elérhetőség stb.) való megfelelés.Ezen kívül semmi dolga mert hát jóesetben el van tartva,mindenhova viszik a szülők ha kell,és a pénz nem egy megszerzendő dolog.Valamint komolyabban még nincs benne a nemi életben (na jó,az utcsó pontra már nem esküdnék MO-n.)
Ha összevetjük láthatjuk hogy a két életforma nem igazán fedi egymást.Kicsit közös pont nélküli lenne az életetek.Egy 20 éves már átment mindenen ami nelked új,te meg kissé még gyerek vagy azokhoz amiken ő megy át.
És igen,én is előhozom ezt a szexes témát,mert lehet hogy sablon,de akkor is gyakori:Valószínüleg csak a fáradt gőzt eresztené ki,ha érted mire gondolok.
ezek a válaszolók nagyon fáradtak vagy öregek...
Részben igazuk van mert igen a legtöbb 14 éves lány nagyon érett kívülről,de ugye a legtöbb mostanába elég kis r*banc és semmi agyuk tényleg(csak a buli,minden nap más pasi,pia,"menőzés" )azt bevallom.
De egy 20 éves pasi belső érettségre olyan mint egy normális 15 éves lány.
Én is 14 éves korom óta szerelmes vagyok 20 év feletti csávóba(de ez nem fellángolás,tényleg szeretem!:D)
és észreveszem,hogy gondolkodásba érettebb vagyok :D
És egyáltalán nem vagyok stréber típus,sőtt...:D
Engem is kívülről többnek néznek,igen. Épp ezért nem is birok elképzelni magam mellé egy velem egykorú pasit :S (se kívül,se belül)
Ja,és a fiúk még kb 25 éves korukig elég éretlenek agyilag ;) (tisztelet a kivételnek ;) ) - És nem hiszem hogy a Normális(!!!) 14-15-16 éves lányoknak az éretlen(agyilag is) velük egykorú vagy 1-2 évvel idősebb pasi kéne.
Szóval magamból kiindulva rossz hogy a kor számít valakinek,de vannak olyan lányok és fiúk amelyik helyzetbe kell hogy számítson :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!