Egy srác akit bejelöltem olyan 3 hónapja, kitörölt ismerősök közül?
Figyelt kérdés
Volt egy srác és kb három hónapja bejelöltem ismerősnek,mert tetszett nagyon *o* és beszéltünk is:) erre fel most látom,hogy kitörölt ismerősök közül,ja és a barátnőmet is mert vele is bejelöltettem. Basszus NON SENS , nem értem. Pedig tudhatja ki vagyok,mert 1 hete Tusványoson mondta,hogy ' téged ismerlek valahonnan' szóval non sens az egész.2013. aug. 1. 19:13
1/7 anonim válasza:
nonszensz az is, hogy egy csaj ilyen nicknevet választ magának..
2/7 anonim válasza:
lehet hogy úgy döntött, hogy csak azokat hagyja meg ismerősnek, akit tényleg ismer és nem csak látásból
vagy nem voltál képről mégsem ismerős
3/7 anonim válasza:
Én is csak olyanokat jelölök be, és olyanoknak igazolok vissza, akiket tényleg ismerek személyesen!
4/7 anonim válasza:
Még mindig ugyanazon a pasin rágódsz? Sztem elolvasta a gyik.hu-s vinnyogásod, és úgy döntött, találó a nickneved, és törölt.
Lépj túl.
Legalább mostmár tudod, hogy semmi esélyed nála. :D
5/7 anonim válasza:
Non sens, non sens..nem ismersz más szavakat? Vagy menőnek hiszed magad hogy ezt használod? -.-"
6/7 anonim válasza:
Én is sok csajt szoktam törölni, de csk azokat, akik buták és folyton írkálnak ostoba dolgokat az üzenőfalra vagy látszik rajtuk, hogy agyatlan beképzetl kis ribizlik. :D
7/7 A kérdező kommentje:
SEGíTENI NEM TUDSZ B**f***?! ez a retekoldal gondolom arra van csinálva !! ugyanazon a pasin?? mert te tudod is! jobb ha nem szólsz bele milyen kérdéseket írok ki !
2013. aug. 2. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!