Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi az, hogy csajozós verda?...

Mi az, hogy csajozós verda? Ki a f***nak kell olyan nő, aki a kocsijára bukik, vagy csak amiatt állt szóba vele?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 06:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Nekem most egy fekete BMW-m van, de ha egyszer megtudnám/megérezném, hogy egy csaj azért próbálkozik nálam, mert reménykedik benne, hogy kiváltságos anyagi helyzetem van, akkor kíméletlenül elküldeném melegebb éghajlatra...
2013. aug. 1. 06:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyéjszakásra kell a jó kocsi
2013. aug. 1. 06:40
 3/10 Zitu :) válasza:
100%
A csajozós verda csak az első benyomásnál fontos, bár értelmesebb lányok nem az autót nézik vagy azt, hogy mennyi pénzed van. Szerintem.
2013. aug. 1. 06:40
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

Hidd el kérdező, a lányok/nők 90%-nak számít, hogy van-e lakásod, autód, sok pénzed.

Mert még a női magazinok is mindig kiemelik, hogy a nőknek számítanak az anyagiak.

2013. aug. 1. 06:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csajozós riksám van

Mondhatni kínában csak úgy bomlanak értem a ferde szemek

2013. aug. 1. 07:25
 6/10 ASOT ***** válasza:
"Egyéjszakásra kell a jó kocsi" ----> igen aki e szerint választ nem is érdemel többet.
2013. aug. 1. 08:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudok pár esetet, akikt sorra viszik a lanyokat "egy körre" mert egyáltalán van autójuk. Szerintem jó ha van, mert érte birsz menni vagy elbirod vinni akarhová is, de ha nekem lesz egy jó kullemű kocsim, akkor már csak azért is be probalkozom magam pár lánynál. Bár szerintem sem ér az a nő sokota, aki a szép autóra bukik... pff
2013. aug. 1. 08:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha csak dugni akarsz akkor simán.

Tudod, kell bele a puncimágnes. :D

2013. aug. 1. 11:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nagyjából ti is úgy látjátok a dolgot, ahogy én. Tehát akit kocsival szedsz fel, mármint a kocsi miatt/által, azok olyanok, mint a hold, este feljön, reggelre eltűnik. :))
2013. aug. 1. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem csak alkalmi csajok vannak akik élnek hallnak az autóért :D MInden csajnál előny a kocsi! Még annál is aki nem valja be! :)
2014. febr. 27. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!