Szerintetek azert haragszik vki h lemerült a telóm és nem tudtam vele beszélni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 22:58
1/8 anonim válasza:
Van akinél elgurul a gyógyszer, és nekiáll mindenféle összeesküvés elméletet gyártani.
4/8 CE-Pirate válasza:
hát attól függ, pl. engem eléggé kiidegelnek azzal, ha 2 napig semmi jelet nem kapok anyámtól,páromtól..na olyankor pipa vagyok, mert az ideg, hogy valami történt velük..
5/8 anonim válasza:
Sokan ilyenkor azt hiszik hogy csak a kifogásokat keresed. Nem kell velük foglalkoznod, ha lemerül a telefonod és éppen úton vagy arról te nem tehetsz. Én is jártam már így, nem tudtam felvenni csak amikor felraktam töltőre akkor jött sms hogy keresett az illető 3 órával ezelőtt felhívtam és mindenfélét a fejemhez vágott.
6/8 A kérdező kommentje:
nem 2 napig nem tudtam hanem csak keveset es nem tudom olyAN volt mint aki haragszik:(
Köszönöm a válaszokat:)
2013. júl. 31. 23:06
7/8 anonim válasza:
Attól függ. A párom rendszeresen azt játssza, hogy elfelejti feltölteni. De így 2-3 naponta. Ami csak azért baj, mert jelenleg elég elszigetelten élek és rengeteget dolgozom, néhány óránként tudok csak egy-két percre leülni a chat elé. Akkor írok, ha időközben válaszolt, az jó, ha nem, akkor nem. És így egész nap nem tud válaszolni, viszont mire én végzek a munkával, ő már alszik... na ebben a helyzetben el kell ismernem, hogy a sokadik alkalomnál már kissé pipa voltam..
8/8 anonim válasza:
Előfordulhat, ha olyan helyzet adódhatott például, hogy aggódjon ,vagy valami fontosat akart volna közölni.
Harag adódhat abból is, ha egyébként rossz napja volt, főleg ha téged látott az "utolsó esélynek" a megnyugvásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!